Cronologia Ddels Primers 15 Anys: De L Audiovisual A Internet PDF

ISBN
9788497884976
FECHA
2012
AUTOR(A)
Cinto Niqui
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cronologia Ddels Primers 15 Anys: De L Audiovisual A Internet.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,16 MB
Descubre el libro de Cronologia Ddels Primers 15 Anys: De L Audiovisual A Internet con inmaswan.es. Lea el PDF de Cronologia Ddels Primers 15 Anys: De L Audiovisual A Internet en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cronologia Ddels Primers 15 Anys: De L Audiovisual A Internet y otros libros de Cinto Niqui.
Inmaswan.es Cronologia Ddels Primers 15 Anys: De L Audiovisual A Internet Image
DESCRIPCIÓN
D'ençà l'any 1995 internet ha proporcionat un entorn cada vegada més favorable per a la difusió de continguts audiovisuals. Els usuaris poden accedir a una quantitat ingent de material, creat o no per professionals. El consum dels audiovisuals ha quedat desvinculat de les pantalles del cinema i de la televisió i s'ha enriquit amb l'aparició de nous formats, alguns interactius i multiplataforma. Aquest llibre recull més de 300 títols d'obres audiovisuals, fetes fins a 2010, que han destacat en la història d'internet i la telefonia mòbil. Al costat de les pel·lícules i els canals de televisió conviuen els tràilers, els videoclips, les animacions Flash, els "machinima", les websèries i mobisèries, els vídeos generats pels usuaris i els videoblocs. A més de la cronologia explicativa, per facilitar-ne el coneixement i el possible visionat a internet, al final del llibre es fa el recull de totes les obres audiovisuals esmentades.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Los primeros 20 años de contenidos audiovisuales en ...

Read "Los primeros 20 años de contenidos audiovisuales en Internet 1000 obras y webs" by Cinto Niqui Espinosa available from Rakuten Kobo. Esta obra es una revisión y ampliación del libro Cronologia dels primers 15 anys de l'audiovisual a Internet, publicado ...

Cronologia dels primers 15 anys de l'audiovisual a ...

The QuantumLink Serial is a work of episodic online fiction by the American writer Tracy Reed. It is considered the first such project ever. The series ran from 1988 to 1989. It was also known as the PC-Link Serial and the AppleLink Serial before all three services were unified when Quantum changed its name to AOL.

LIBROS RELACIONADOS

Andantino 2.pdf

Don Juan - Tartufo - Moliere.pdf

El Meu Somni De Ser..mama.pdf

Recetas De Ensaladas Con Pasta.pdf

Exed Cc Social 2º Eso La/mg Cantabria.pdf

Los Transportes Y El Estancamiento Económico De España 1750-1850.pdf

Llengües A Catalunya: Quantes Llengües S Hi Parlen?.pdf

La Industria A Mallorca (Segles Xix-xx).pdf

La Esglesia Romanica De Sant Marti Sarroca.pdf

Educacion Fisica (1º Bachillerato).pdf

Reflexiones En Torno A La Humanae Vitae.pdf

Ocupacion Del Fuego.pdf