L Home Que Torna PDF

ISBN
9788497871273
FECHA
2011
AUTOR(A)
Pep Puig
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Home Que Torna.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,62 MB
Descubre el libro de L Home Que Torna con inmaswan.es. Lea el PDF de L Home Que Torna en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Home Que Torna y otros libros de Pep Puig.
Inmaswan.es L Home Que Torna Image
DESCRIPCIÓN
Al final de la seva vida, un home decideix tornar al seu poble. Si ens l’hem de creure, no en sap ben bé els motius. La seva intenció és saludar algun amic, contemplar de nou el paisatge. Aleshores, ¿per què tothom li pregunta per la Isabel de cal Mestre? ¿Què se suposa que li ha de dir després de tants anys?Més que la història d’un home que torna, aquesta és la història d’un home que va tornant, d’algú que es va despertant a poc a poc i va prenent consciència d´algunes coses...Breu i intensa, clara i també enigmàtica, L’home que torna és una novel·la agredolça, que alterna tristesa amb moments molt còmics, i que es llegeix de la primera a l’última ratlla amb una creixent complicitat amb el protagonista.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L Home Que Mirava Passar Els Trens | Georges Simenon ...

L HOME QUE MIRAVA PASSAR ELS TRENS de GEORGES SIMENON. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

L'home que torna - Librería papelería Pipper

L'home que torna. , Pep Puig, 17,80€. Al final de la seva vida, un home decideix tornar al seu poble. Si ens l'hem de creure, no en sap ben bé els motius. La...

LIBROS RELACIONADOS

Ejercicios De Recuperación De Cálculo 4.pdf

Ciento Un Esquemas De Bobinados Corriente Alterna (4ª Ed.).pdf

Como Cambiar El Mundo.pdf

El Gancho.pdf

La Super Mosca A L Escola.pdf

Antologia De La Poesia Viva Latino-americana.pdf

Ara O Mai.pdf

Fancy Nancy En El Museo.pdf

Los Imperios Del Antiguo Oriente Iii.pdf

Delincuencia, Reformatorio Y Educacion Liberadora (2ª Ed.).pdf

El Mundo De Tio Conejo (2ª Ed.).pdf