L Home Que Torna PDF

ISBN
9788497871273
FECHA
2011
AUTOR(A)
Pep Puig
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Home Que Torna.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,65 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de L Home Que Torna en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de L Home Que Torna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Home Que Torna en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es L Home Que Torna Image
DESCRIPCIÓN
Al final de la seva vida, un home decideix tornar al seu poble. Si ens l’hem de creure, no en sap ben bé els motius. La seva intenció és saludar algun amic, contemplar de nou el paisatge. Aleshores, ¿per què tothom li pregunta per la Isabel de cal Mestre? ¿Què se suposa que li ha de dir després de tants anys?Més que la història d’un home que torna, aquesta és la història d’un home que va tornant, d’algú que es va despertant a poc a poc i va prenent consciència d´algunes coses...Breu i intensa, clara i també enigmàtica, L’home que torna és una novel·la agredolça, que alterna tristesa amb moments molt còmics, i que es llegeix de la primera a l’última ratlla amb una creixent complicitat amb el protagonista.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Torna a delinquir l'home que Forn i Junqueras no van ...

Definición de tornar en el Diccionario de español en línea. Significado de tornar diccionario. traducir tornar significado tornar traducción de tornar Sinónimos de tornar, antónimos de tornar. Información sobre tornar en el Diccionario y Enciclopedia En Línea Gratuito. 1 . v. tr. Dar una cosa a la persona que la tenía antes he de tornarle los libros que me prestó. devolver 2 .

L'home que torna - Librería papelería Pipper

"L'home que torna", d'en Pep Puig, és nostàlgia pura. Una destil·lació essencial, ràpida i contundent. Pintada amb colors d'aquarel·la. L'home que torna és un llibre a exiliats. Un llibre per als amants del passat i de l'arqueologia vital.

LIBROS RELACIONADOS

Los Caballeros Del Punto Fijo.pdf

Historia De La Literatura Española.pdf

Poesía Española Del Siglo De Oro.pdf

La Muerte De Ivan Ilich // Hadyi Murad.pdf

Las Mil Y Una Noches.pdf

Casos Practicos De Intervencion Policial.pdf

Introducción A La Estadística.pdf

La Eficacia De La Cooperacion Internacional Al Desarrollo: Evalua Cion De La Ayuda.pdf

Calcul Set I Mig 12 Catala.pdf

El Submarino Fantasma.pdf

Diccionario De Dudas E Irregularidades De La Lengua Española.pdf

Los Tres Cerditos (Mis Primeros Cuentos).pdf