Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra PDF

ISBN
9788497913027
FECHA
2007
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,74 MB
Descubre el libro de Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra con inmaswan.es. Lea el PDF de Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra y otros libros de Vv.aa..
Inmaswan.es Entorn I Vigencia De L Obra De Fabra Image
DESCRIPCIÓN
L’origen d’aquest llibre és el II Col·loqui Internacional «La lingüística de Pompeu Fabra», que va tenir lloc a Tarragona del 7 al 9 d’abril de 2003. ENTORN I VIGÈNCIA DE L’OBRA DE FABRA aplega vint-i-vuit ponències i comunicacions, revisades minuciosament per garantir al màxim possible la complementarietat, la cohesió interna i l’actualització a data d’avui. Entre els treballs, n’hi ha de signats per personalitats de prestigi del món científic i acadèmic, imprescindibles en un recull com aquest, però també per lingüistes menys coneguts, sovint a causa de la seva joventut, que enriqueixen el volum col·lectiu amb perspectives diferents, derivades d’unes activitats professionals també diverses. Es tracta, per tant, d’un conjunt remarcable d’aportacions que mantenen una certa heterogeneïtat, cosa que no s’ha de veure com un dèficit sinó més aviat com una prova més del caràcter calidoscòpic de l’obra i els plantejaments fabrians, que permeten aproximar-s’hi des de diversos vessants.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Bibliografia Pompeu Fabra. Estudis Base de dades TRACES ...

Amb motiu de l'Any Pompeu Fabra, l'Oficina de Català de Cardedeu (CPNL) conjuntament amb l'Aula de Cultura, organitzen la conferència de Jordi Mir "Vigència de l'obra i la figura de Pompeu Fabra". L'acte es farà el dimarts 16 d'octubre, a les 19 h, al Teatre Auditori de Cardedeu.

Entorn i vigència de l'obra de Fabra.Actes del II Col ...

Si l'obra de Fabra continua tenint plena vigència, si en tenen les seues preocupacions principals per la llengua, no podem dir menys del seu exemple cívic, del seu caràcter de ciutadà exemplar.

LIBROS RELACIONADOS

Rimas Para Contar (Aventuras Rimadas).pdf

Parador Conde De Gondomar (Ed. Bilingüe).pdf

Introduccion A La Teoria De La Hacienda Publica.pdf

La Gaviota (Novela De Costumbres).pdf

El Parlar De La Vall Del Ges, Orís I Bisaura.pdf

Jack Maggs.pdf

La Construccion Sociocultural De Los Pies.pdf

Espases Als Llimbs.pdf

El Piano (Manuales Musicales).pdf

Richard Strauss.pdf