La Catalanitat De Colom PDF

ISBN
9788494135200
FECHA
none
AUTOR(A)
Francesc Albardaner I Llorens
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Catalanitat De Colom.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,60 MB
El libro La Catalanitat De Colom en formato PDF. El libro La Catalanitat De Colom en formato MOBI. El libro La Catalanitat De Colom en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Albardaner I Llorens. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es La Catalanitat De Colom Image
DESCRIPCIÓN
Francesc Albardaner i Llorens (Barcelona, 1949) és un investigador de la teoria de la possible catalanitat de Cristòfor Colom des de l’any 1986. Va esdevenir soci del Centre d’Estudis Colombins d’Òmnium Cultural de Barcelona a partir de l’any 1991. Ha estat i és membre de la Junta Directiva i també va ocupar el càrrec de president del Centre d’Estudis Colombins. Durant 25 anys ha dut a terme una tasca ingent de recerca en els arxius històrics de Catalunya i també de Espanya, França, Itàlia i als arxius de l’Estat Vaticà. Ha donat nombroses conferències de temàtica colombina tan a moltes localitats catalanes com a Madrid i ha participat en importants simposis internacionals.Va col·laborar activament en la redacció del guió i l’argument general del documental de Discovery Channel Columbus, secrets from the grave (2004), que va donar una projecció internacional a la teoria de la possible catalanitat de Colom.Aquest llibre que teniu a les mans és una conferència transcrita, però en la que hi apareixen tot un seguit de documents, alguns inèdits, molt importants, localitzats als arxius i biblioteques de Madrid en una recent campanya de recerca i que semblen demostrar de manera definitiva que el llinatge del descobridor del Nou Món era Colom. I si era Colom, segurament era originari dels Països Catalans

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Noves proves demostren la catalanitat de Cristòfol Colom ...

Descubre La catalanitat de Colom, en el portal de datos abiertos y enlazados de la Biblioteca Nacional de España

Noves Proves De La Catalanitat De Colom (Neopàtria ...

NOVES PROVES DE LA CATALANITAT DE COLOM, ULLOA , LUÍS, 16,00€. ... ENVÍO 24h GRATIS. con Tarifa plana . Con nuestra Tarifa Plana anual de gastos de envío (14,95 €/año) podrás recibir tus pedidos con el servicio de envío urgente 24 horas sin pagar gastos de envío adicionales.

LIBROS RELACIONADOS

El Bacalao. Todo Sobre Su Cocina.pdf

Musica 5 (Primaria) (Proyecto Andola).pdf

Harry Potter Y La Camara Secreta (Hufflepuff - Esp).pdf

Quiero Mas: Otoño.pdf

Llueve, Teo (13ª Ed.).pdf

Flavio.pdf

Reconstruccion Del Mito En Las Novelas De Christa Wolf: Kassandra Y Medea, Stimmen.pdf

Im El Sumo Sacerdote Imhotep 4.pdf

Como Seleccionar Documentos De Archivo.pdf

La Rata Ruca (Lligada-pal) (R, Rr).pdf

El Paradis Del Desig.pdf

Arpas Eternas (Vol.3).pdf

El Enigma De Las Fuerzas Psi.pdf

Mil Ejercicios De Fisica.pdf

Bebes (Ventanas Con Sorpresas).pdf

Introduccio A L Algebra Abstracta.pdf