El Nostre Planeta En Perill PDF

ISBN
9788426136398
FECHA
2008
AUTOR(A)
Donald Grant
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Nostre Planeta En Perill.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,17 MB
El libro El Nostre Planeta En Perill en formato PDF. El libro El Nostre Planeta En Perill en formato MOBI. El libro El Nostre Planeta En Perill en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Donald Grant. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es El Nostre Planeta En Perill Image
DESCRIPCIÓN
El clima del nostre planeta permet a milers d’éssers, inclosos els homes, viure en la seva superfície. Però el seu equilibri està amenaçat. «Nanook, aventura a l’Àrtic», «Toco, la selva ferida» i «Sathu, un paradís inundat» són tres històries que il·lustren els problemes ecològics causats per l’escalfament del nostre planeta: – Al pol Nord, Nanook, el petit ós blanc, explora el món de la banquisa, meravellós però fràgil. – A l’interior de la selva amazònica, la llar de Toco, el tucan, de sobte de veu envaït pels buldòzers. – La meravellosa illa de l’oceà Pacífic on viu Sathu, filla d’un pescador, és protegida per un escull de coral. Sathu veu com desapareix la seva escola sota l’aigua. Tres belles històries per a sensibilitzar els nens dels grans problemes ecològics actuals, que els ensenyarà a respectar el nostre planeta i a prendre consciència de la seva fragilitat. Aquest àlbum evoca la responsabilitat de l’home en el deteriorament dels ecosistemes i la repercussió de les seves negligències, que afecten al conjunt dels éssers vius. La doble pàgina que segueix a cada història aporta la informació sobre cadascun dels ecosistemes tractats, i proposa als nen uns gestos senzills que els permetrà participar en la defensa del medi ambient en la mesura de les seves possibilitats.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Protegim la naturalesa - CONEIXEMENT DEL MEDI 2on

La formació del planeta Terra està datada en 4,54·10 9 anys. El seu origen com a planeta ha de trobar-se lligat a l'origen i formació de la resta dels planetes del Sistema Solar. Bàsicament, i donant tan sols unes breus pinzellades sobre aquesta qüestió, direm que s'han proposat fonamentalment dues teories al respecte:

Ets un bon ecologista? - XTEC

L'home contamina la terra, l'aire i l'aigua del nostre planeta. En aquests tres contes, els bebès animals aconsegueixen escapar de grans perills: a Madagascar, el petit lèmur escapa d'un incendi en el bosc; a l'oceà, un bebè balena és separat de la seva mare per una marea negra; prop d'un riu americà un aguiló ha d'esquivar totes les amenaces que l'evolten.

LIBROS RELACIONADOS

Hipsoconciencia.pdf

Mf1443 Seleccion, Elaboracion, Adaptacion Y Utilizacion De Materiales Y Medios Y Recursos Didacticos En Formacionprofesional Para El Empleo (Ed. 2019).pdf

Juega Con Miliki (4 Titulos).pdf

Exceso De Equipaje.pdf

Estres: Portico De La Depresion.pdf

Tardor Al Bosc (Mentacontes).pdf

El Americano Tranquilo.pdf

Augusto.pdf

Circuitos Microelectronicos: Analisis Y Diseño.pdf

Geobotánica.pdf

I Tu Que Hi Fas Aquí?.pdf