Receptes Entrelligades: Plats Per Aprofitar Els Exedents De Cuina PDF

ISBN
9788497912518
FECHA
2007
AUTOR(A)
Paulina Verges
NOMBRE DEL ARCHIVO
Receptes Entrelligades: Plats Per Aprofitar Els Exedents De Cuina.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,42 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Receptes Entrelligades: Plats Per Aprofitar Els Exedents De Cuina en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Receptes Entrelligades: Plats Per Aprofitar Els Exedents De Cuina en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Receptes Entrelligades: Plats Per Aprofitar Els Exedents De Cuina en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Receptes Entrelligades: Plats Per Aprofitar Els Exedents De Cuina Image
DESCRIPCIÓN
Quan es prepara un menjar, sempre n’acaben sobrant ingredients, ja siguin crus o cuinats. Aquest llibre vol recollir uns quants exemples. Primer elaborem un plat i, tot seguit, n’expliquem la derivació. Amb els mateixos ingredients bàsics es poden trobar dues solucions, dues combinacions diferents. Tot d’una, aquelles sobralles que ronden i rodolen per la nevera acaben reescalfades, si no hi ha altre remei, o descobrim que poden transformar-se en una nova, sorprenent i llaminera recepta. Llavors, fins pots tornar-te addicte als excedents! És aprofitar el temps de compra i de cuina. És assaborir dues vegades un ingredient que ens ha agradat. Aquest pla és apte per a molts paladars: els de butxaca minsa, els de temps limitat, els estalviadors, els que busquen relaxació i satisfacció a la cuina, els planificadors... Veurem com unes cloïsses a la marinera poden ser unes bones companyes d’un plat d’espaguetis o com un ànec amb cireres es transforma en unes fonedisses creps o com d’un bacallà amb samfaina en surten unes mandonguilles i... seguim? La llista és llarga i temptadora, plena de sorpreses substancioses, passeu full, doncs, per començar a gaudir-ne.Paulina Vergés de Echenique. Nascuda a Barcelona i filla de l’editor Josep Vergés Matas, fundador de Destino. Ha estat implicada des de sempre en el món del disseny i la creativitat. Cursà estudis d’Arquitectura a Barcelona. Conegué el qui seria el seu marit i, a partir d’aleshores, junts teixeixen tapissos i els exposen. Junts també s’iniciaren en les tècniques culinàries, de manera autodidacta, però buscant sempre la qualitat dels resultats. L’autora, tanmateix, manifesta la seva predilecció pel vessant dels dolços i les postres. Marxà a Mèxic juntament amb el seu marit, on visqueren uns quants anys i nasqueren les seves dues filles. En aquest país, féu la descoberta d’un món ple de nous colors i sabors. Tornà a Catalunya i s’instal·là a Palamós. A partir d’aquest moment

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Gourmand International - World Cookbook Awards

Opiniones del libro Receptes Entrelligades: Plats Per Aprofitar Els Exedents De Cuina de Verges De Echenique Paulina de la . Sinopsis, resumen y opiniones de Verges De Echenique Paulina , ISBN 9788497912518.

Grup Gastronòmic de la UIC: 2014

El rentaplats és un dels electrodomèstics que més energia consumeix. El 90% d'aquest consum és degut al procés d'escalfar l'aigua i el 10% restant s'utilitza per a girar les aspes i agitar l'aigua. Així i tot, rentar els plats a mà amb aigua calenta suposa un 40% més de consum que amb el rentaplats.

LIBROS RELACIONADOS

Los Gnósticos.pdf

Libros De La Biblia. Génesis.pdf

La Leyenda De Novarant.pdf

Manual Trabajo En Equipo Y Tecnicas De Comunicacion Para Auxiliar Es De Enfermeria (Coleccion Formacion Continuada).pdf

Escribo De Todo Y De Nadie.pdf

La Madre Y El Niño.pdf

Como Usar Bien Los Incoterms.pdf

Curso De Matematicas (1º Bachillerato) (Aula Anaya Cd-rom).pdf

Manual Para El Examen Psicológico Del Niño. Volumen I.pdf

Plou, Teo.pdf

Notes Disperses.pdf

Contes Curts.pdf

Dema Encara Volaran Les Orenetes.pdf

Los Años De Plomo.pdf

Revista Cañamo (Monografico Albert Hofman) (Inlcluye Audio-cd).pdf