Enviar I Rebre: Amb 141 Enigmarius PDF

ISBN
9788466408431
FECHA
2007
AUTOR(A)
Marius Serra
NOMBRE DEL ARCHIVO
Enviar I Rebre: Amb 141 Enigmarius.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,39 MB
Descubre el libro de Enviar I Rebre: Amb 141 Enigmarius con inmaswan.es. Lea el PDF de Enviar I Rebre: Amb 141 Enigmarius en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Enviar I Rebre: Amb 141 Enigmarius y otros libros de Marius Serra.
Inmaswan.es Enviar I Rebre: Amb 141 Enigmarius Image
DESCRIPCIÓN
Màrius Serra ha fet de la interacció un territori narratiu. Relata en un article el sorprenent cas del futbolista exclòs per Serrat del quintet "Basora, César, Kubala, Moreno i Manchón" i un lector li envia un correu electrònic que dóna un nou gir a la història. La divulgació d'una enigmàtica pintada al Maresme provoca missatges en cadena fins que es resol el misteri. De la denúncia mordaç a l'observació de paradoxes xocants, la personal mirada de Màrius Serra sobre la realitat diària ho abasta gairebé tot. Temes com la narcosala, Ciutadans, l'Opus Dei, els jocs de rol o Sven Hassel susciten rèpliques insospitades que, reproduïdes aquí, enriqueixen el text.Per primera vegada, Màrius Serra recull en un llibre els seus millors 141 articles publicats durant més de 141 mesos de columnista a La Vanguardia i l'Avui, seguits d'algunes de les reaccions més significatives enviades pels seus lectors. Aquesta selecció la complementa amb 141 enigmàrius, els enigmes que planteja cada dia en la seva popular secció d'El matí de Catalunya Ràdio, classificats pel seu grau de dificultat segons el percentatge d'encert obtingut entre els oients. Dues mostres, doncs, de la viva interacció que l'escriptor provoca per mitjà de la premsa i la ràdio, la pròpia de l'agitador d'idees més enginyós.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Els enigmes de la Verbi i el Mod | 9788416430390 | SERRA ...

Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta

F l u x: ENIGMÀRIUS DE FESTES - Jaume Subirana

Oferint formacions amb joves d'arreu (training courses) de curt termini a Nou Barris i altres indrets del món. Compartiu els vostres interessos i/o inquietuds: posem en pràctica projectes d'educació no-formal amb joves d'arreu al districte i facilitem la mobilitat per cursar-ne en d'altres territoris.

LIBROS RELACIONADOS

Shifu, Harias Cualquier Cosa Por Divertirte.pdf

Responsabilidad Empresarial En Materia De Seguridad Y Salud Labor Al.pdf

Bajo La Rueda; Klein Y Wagner; El Ultimo Verano De Klingsor.pdf

Una Sorpresa Per El Peix Kikl.pdf

El Francotirador Paciente.pdf

Literatura Gallega. Tesoro Breve De Las Letras Hispánicas / Volumen Ii. Mosaico Español 2.pdf

Guia Para El Estudio De La Direccion Orquestal.pdf

Una Felicitat Imposada.pdf

(Pe) Historia De Los Servicios Secretos Norteamericanos.pdf

Todos Tus Libros E Ebooks Están En Casa Del Libro.pdf

El Crit De La Consciencia.pdf

Paz En La Guerra...pdf

La Prueba.pdf

La Letra Y El Espíritu (1950-1960): Letras Universales.pdf

Jefe De Bomberos.pdf