Contra La Inercia: Textos Politics (1979-1980) PDF

ISBN
9788418022142
FECHA
2019
AUTOR(A)
Maria-merce Marçal
NOMBRE DEL ARCHIVO
Contra La Inercia: Textos Politics (1979-1980).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,52 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Contra La Inercia: Textos Politics (1979-1980) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Contra La Inercia: Textos Politics (1979-1980) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Contra La Inercia: Textos Politics (1979-1980) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Contra La Inercia: Textos Politics (1979-1980) Image
DESCRIPCIÓN
Les cròniques polítiques que Maria-Mercè Marçal va fer durant els anys 1979-1980 surten a la llum per primera vegada. Aquesta és la peça que faltava per comprendre la trajectòria intel·lectual de l’autora i la pulsió de l’independentisme i el feminisme en aquesta decisiva cruïlla històrica. «Contra tot mite fundacional», ens diu David Fernàndez, «aquells anys no van ser un camí de roses sinó un estrany rosari de l’aurora». Els textos de Marçal es poden llegir en molts aspectes com un mirall del temps que ens toca viure: l’estratègia per confrontar els Països Catalans, les desigualtats que pateixen les dones, la divisió de les forces independentistes, la «candidatura unitària de l’emigració» encapçalada per Jiménez Losantos... Tot és massa a prop per oblidar-ho tan ràpid. La inèrcia és això: oblit. I la de Marçal va ser una «lluita constant contra la inèrcia».

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

SAL OBERTA | MARIA-MERCE MARÇAL | Comprar libro 9788429744484

Les cròniques polítiques que Maria-Mercè Marçal va fer durant els anys 1979-1980 surten a la llum per primera vegada. Aquesta és la peça que faltava per comprendre la trajectòria intel·lectual de l'autora i la pulsió de l'independentisme i el feminisme en aquesta decisiva cruïlla històrica.

Contra la inèrcia. Textos polítics (1979-1980)

Actitud e inercia. Mientras que en la mecánica es la masa inercial la que materializa la oposición que hay que vencer para poner en movimiento a un cuerpo inmóvil, y es también la oposición que hay que vencer para detenerlo cuando está en movimiento, en cuestiones sociales es la propia naturaleza humana, a través de nuestra actitud característica, la que actúa como una inercia social ...

LIBROS RELACIONADOS

Gracias Por El Sol Y Por La Luna.pdf

Tesoros Del Museo Picasso.pdf

Conejito De Peluche- Libro+peluche.pdf

Flora I Fitogeografia De La Serrella, L Alcoia, El Comtat, La Mar Ina Alta.pdf

Noviazgo Cristiano.pdf

Los Misterios De Barcelona.pdf

La Participacion De La Union Europea En Las Organizaciones Intern Acionales.pdf

El Agua, Fuente De Vida (6 Tomos).pdf

La Catedral De Burgos.pdf

La Regenta.pdf

Penthouses = Attici = Aticos = Apartamentos De Cobertura ( Edicio N Multilingue:ingles, Italiano, Español, Portugues).pdf

Legislacion De Marcas.pdf

Volver Contigo.pdf

Enfermedades Profesionales.pdf

Candentes Cenizas: Fragmento De Un Dialogo Inedito De Galileo.pdf