L Irradiador Del Port De Les Gavines PDF

ISBN
9788429756708
FECHA
2005
AUTOR(A)
Joan Salvat-papasseit
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Irradiador Del Port De Les Gavines.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,78 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de L Irradiador Del Port De Les Gavines en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de L Irradiador Del Port De Les Gavines en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Irradiador Del Port De Les Gavines en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es L Irradiador Del Port De Les Gavines Image
DESCRIPCIÓN
Aquesta edició de L’irradiador del port i les gavines vol acostar a un públic ampli una de les obres més importants del poeta Joan Salvat-Papasseit. L’estudi preliminar i els complements didàctics han anat a cura de Jaume Aulet, professor de literatura catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en poesia catalana contemporània. L’irradiador del port i les gavines (1921) representa una primera inflexió respecte al caràcter eminentment avantguardista de l’obra poètica anterior de Salvat-Papasseit. És un llibre dual –com ja s’insinua en el títol–, però l’autor incorpora aquesta dualitat a la seva particular concepció de l’avantguarda, la qual integra el futurisme de Marinetti, la influència estètica dels pintors Joaquim Torres-Garcia i Rafael Barradas, així com l’herència del regeneracionisme modernista. La figura I l’obra de Joan Salvat-Papasseit (1894-1924) il·lustren molt bé tant els trets definidors com les limitacions de la primera avantguarda catalana. Tot i que va morir amb només trenta anys, la seva trajectòria és prou àmplia i amb prou repercussió com perquè el nom del poeta s’hagi convertit en un referent inel·ludible de la poesia catalana contemporània. Entre les seves obres més importants cal destacar Les conspiracions (1922), La gesta dels estels (1922) i El poema de la rosa als llavis (1923); Ossa Menor, el seu darrer llibre, va sortir publicat pòstumament el 1925.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'irradiador del port i les gavines - -5% en libros | FNAC

Aquesta edició al puerto de L"irradiador i les gavines el volumen del lecho de un ampli público Una de ellas MES importants Obres poeta Joan Salvat-Papasseit. L"estudi preliminares

l'irradiador del port i les gavines - joan salv - Comprar ...

que és el baume que surt de l'esfera que ell volta. I tota la quitxalla del veïnat qui mourà tanta fressa perquè serà dijous i no anirà a l'escola. I els cavalls assenyats i els carreters dormits sota la vela en punxa que dansa en el seguit de les roderes. I el vi que de tants dies no he begut. I el pa, posat a taula.

LIBROS RELACIONADOS

Matemàtiques 1 Eso. Llibre De L Alumne Educación Secundaria Obligatoria - Primer Ciclo - 1º.pdf

El Cervell Perdut (5ª Ed.).pdf

El Claro De Los Trece Perros.pdf

El Comte Arnau.pdf

Animales (Mi Primera Enciclopedia Con Winnie The Pooh Y Sus Amigo S).pdf

Amar A Un Caballero.pdf

Esperanzas Y Alegrías.pdf

Historia De La Llengua.pdf

Lo Que No Te Mata Te Hace Más Fuerte (Serie Millennium 4) (Edicio N Especial Navidad 2017).pdf

Mira, Escucha, Saborea, Toca Y Huele: Aprende Acerca De Tus Cinco Sentidos.pdf

Defensa De Sócrates.pdf

Balada De Juan Campos.pdf