Invisible PDF

ISBN
9788429763638
FECHA
2009
AUTOR(A)
Paul Auster
NOMBRE DEL ARCHIVO
Invisible.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,45 MB
El libro Invisible en formato PDF. El libro Invisible en formato MOBI. El libro Invisible en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Paul Auster. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Invisible Image
DESCRIPCIÓN
La majoria de lectors de les novel•les d’Auster el consideren un dels novel•listes contemporanis més profunds i provocadors, un mag de la literatura, un mestre fent ficció sobre l’art de la ficció. La seva darrera novel•la, Invisible, no només és magnífica per la forma, com sempre, sinó que reflexiona sobre l’essència de la identitat i aborda una temàtica universal: el bé i el mal, la culpa i el perdó. La novel•la comença a Nova York, el 1967. El protagonista, Adam Walker, un estudiant de 20 anys de la Universitat de Columbia –la mateixa universitat de Paul Auster quan era jove-, es troba amb un misteriós professor visitant de Paris, Rudolf Born, i la seva discreta i seductora nòvia, Margot. Amb el temps, aquest encontre inicial es converteix en un pervers triangle que provoca un inesperat acte de violència que canvia el curs immediat de les seves vides. Hi ha vicis, obsessions, un cadàver i sexe amb una càrrega eròtica ben explícita. Tres narradors expliquen la història, que viatja en el temps entre 1967 i 2007, i que es situa en llocs tan diversos com Nova York, París o una aïllada illa caribenya. El laberint de la trama també inclou a l’atractiva germana de l’estudiant, una mare i una filla franceses, i un company i alumne de la Universitat de Columbia que, com el mateix Paul Auster, s’ha convertit en un escriptor famós. Amb profunda clarividència, Auster transita per la fina frontera entre veritat i memòria i reflexiona sobre els múltiples replecs de la identitat. El resultat, una novel•la magnífica que mostra l’espectacular capacitat inventiva de l‘autor. Segons l’autor, “No hi ha res autobiogràfic en aquesta novel•la, excepte que reflexa la sensació d’algunes coses que em van passar quan era jove i ingenu i estava amoïnat per saber com era jo mateix i com era el món.”

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

INVISIBLE - Ceys

invisible - Significados en español y discusiones con el uso de 'invisible'.

Invisible (Nube de Tinta): Amazon.es: Moreno, Eloy: Libros

Malú - Invisible (Letras y canción para escuchar) - Demasiado fuego / Demasiada agua / Brilla más el miedo / Con las luces apagadas / / Demasiado ego / Muerden las miradas / Y me estoy rompiendo / Porque pesan

LIBROS RELACIONADOS

El Vendedor Profesional (2ª Ed.).pdf

El Poder Positivo Del Pensamiento Negativo.pdf

La Fiesta De Josefina.pdf

L Atalante: Revista De Estudios Cinematograficos Nº 13 (De Enero A Junio 2012): Cine Enredado.pdf

Estudio Previo Para La Delimitacion De Una Reserva De Pesca En La Desembocadura Del Guadalquivir.pdf

Luz En El Túnel. Vol 3.pdf

Futbol: Entrenamiento En Circuitos De 4 A 17 Años.pdf

Guy De Maupassant. Obras Completas. Tomo I.pdf

Com Pensar Mes En El Sexe.pdf

Instituciones De Derecho Hipotecario Ajustadas Al Programade Re Gistros..pdf

Biblica: The Bible Atlas.pdf

Historia De La Lingüistica:desde Los Origenes Al Siglo Xx.pdf

Narradores Cubanos De Hoy. Entrevistas Y Relatos.pdf

Pruebas Fisicas Para Oposiciones.pdf

Aragoneses Contemporáneos - Iv. (Epoca 1900-1934).pdf