Quadern De Capçalera PDF

ISBN
9788489662889
FECHA
2007
AUTOR(A)
Sei Shonagon
NOMBRE DEL ARCHIVO
Quadern De Capçalera.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,73 MB
Descubre el libro de Quadern De Capçalera con inmaswan.es. Lea el PDF de Quadern De Capçalera en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quadern De Capçalera y otros libros de Sei Shonagon.
Inmaswan.es Quadern De Capçalera Image
DESCRIPCIÓN
El Quadern de capçalera de Sei Shonagon és un dels diaris íntims més cèlebres de la literatura universal. Escrit al segle X per una dama de la cort imperial japonesa, el llibre està compost per un seguit de capítols breus en què la descripció de la vida cortesana es barreja amb aforismes i refl exions propers a l’assaig. L’agudesa d’observació, el refi nament estilístic, la ironia i la llibertat de judici amb què està escrit van dur Octavio Paz a descriure’l com «un món meravellosament suspès en si mateix, proper i remot alhora, com tancat en una campana de vidre». Es tracta de la primera traducció al català del text, fi rmada per Xavier Roca-Ferrer.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Quaderns i Llibretes MiquelRius - Aparador de col·leccions ...

Quadern de tutoria de 1r. Issuu company logo. Close. Try. Features Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers Publishers.

"Quaderns de l'Alquimista", homenatge a Palau i Fabre

El Quadern de capçalera de Sei Shonagon és un dels diaris íntims més cèlebres de la literatura universal. Escrit al segle X per una dama de la cort imperial japonesa, el llibre està compost per un seguit de capítols breus en què la descripció de la vida cortesana es barreja amb aforismes i refl exions propers a l'assaig.

LIBROS RELACIONADOS

Contaplus 2012.pdf

¡Muu, Muu! El Señor Coc Y Los Animales.pdf

Fabian De Scotland Yard.pdf

Nuevo Testamento.pdf

Como Vino La Mano: Origenes Del Rock Argentino.pdf

Viro Logía. Un Enfoque Integral De Las Infecciones Virales Humanas.pdf

Medicamentos. Legislacion: Teoria (Formacion).pdf

Cómo Generar Ideas Para Generar Beneficios.pdf

El Realismo Y La Novela De Zunzunegui.pdf

Ortografía De Uso Del Español Actual.pdf

Los Apostoles Y Los Primeros Discipulos De Cristo.pdf