Aparador D Ombres Amb Corc (Premi Poesia Vila De Lloseta 2004) PDF

ISBN
9788427351202
FECHA
2005
AUTOR(A)
Alfons Navarret
NOMBRE DEL ARCHIVO
Aparador D Ombres Amb Corc (Premi Poesia Vila De Lloseta 2004).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,75 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Aparador D Ombres Amb Corc (Premi Poesia Vila De Lloseta 2004) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Aparador D Ombres Amb Corc (Premi Poesia Vila De Lloseta 2004) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Aparador D Ombres Amb Corc (Premi Poesia Vila De Lloseta 2004) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Aparador D Ombres Amb Corc (Premi Poesia Vila De Lloseta 2004) Image
DESCRIPCIÓN
A Aparador d’ombres amb corc, Alfons Navarret es proposa amb èxit de resseguir el camí de la gran poesia lírica europea moderna, assenyalat per fites lluminoses que duen noms com els d’Ungaretti, Pavese, Joan Vinyoli, Blai Bonet o Miquel Àngel Riera. Alfons Navarret els convoca a tots a manera d’esperits tutelars i, sota la seva protecció, reïx a apuntalar un discurs líric brillant en l’expressió i pulcre en l’aspecte formal, vehiculat a través d’un magnífic treball de llenguatge i d’estil. La poesia d’aquest Aparador d’ombres amb corc, de factura orgullosament artesana, es preocupa de les modulacions que adquireix la vida moral en afrontar determinades situacions que la posen a prova: el dolor de l’esperit a causa de la ferida original i el dolor propi d’aquells qui gosen estimar, la consciència de la finitud, la inexorabilitat del pas del temps, la malenconia per les roses que ja no seran collides, la temptació de llençar-se a l’abisme o la força inaugural que resideix en la paraula. Tot, a favor d’una escriptura tensa, fibrada, que revela en Alfons Navarret allò tan poc freqüent: un poeta digne d’aquest nom.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La clau 1400 by La Clau - Issuu

Revista d'actualitat musical. Enciclopèdia de grups, discos i lletres en català. Agenda de concerts.

ImPortArt Port de Tarragona 2013

Qui primer trencà el silenci que s'havia establert en el local després de ser presentat fou Navarret que recità poemes dels llibres Versos d'Araflà (7 i mig, 2002), Aparador d'ombres amb corc (Premi Vila de Lloseta de poesia, Ed. Moll, 2005), Malaurança de l'hora vella (Premi Vila de la Vall d'Uixò, Ed.

LIBROS RELACIONADOS

Martin Mystere Nº 35: Las Arenas De Asia Central.pdf

Motocicletas.pdf

El Mago Merlin (Cuentos Universales Para Leer).pdf

Arquímedes.pdf

Viatges De Cristofor Colom.pdf

Educacion Para La Salud: Una Perspectiva Antropologica.pdf

El Libro Vacio. Los Años Falsos.pdf

Sho-shan Y La Dama Oscura.pdf

El Coach De Negocios.pdf

Tierra Y Cenizas (2ª Ed.).pdf

El Talking Manager: Como Dirigir Personas A Traves De Conversacio Nes.pdf

Farem Castells De Sorra.pdf

Doble Mascara Nº 2: La Hormiga.pdf

Un Viaje Inolvidable (Enchantimals).pdf

Calendari Paret 2005 Cartells De Guerra.pdf

Cuadernos De Biología Marina - 3.pdf