Anuari Dels Valors 2014 PDF

ISBN
9788472269934
FECHA
2015
AUTOR(A)
Angel Castiñeira Fernandez
NOMBRE DEL ARCHIVO
Anuari Dels Valors 2014.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,37 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Anuari Dels Valors 2014 en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Anuari Dels Valors 2014 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Anuari Dels Valors 2014 en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Anuari Dels Valors 2014 Image
DESCRIPCIÓN
Vivim, des de fa uns quants anys, una crisi que no només afecta l'economia i les finances. Més aviat hauríem de parlar d'una concurrència de situacions crítiques que afecten àmbits especialment sensibles de la convivència, com ara el social, el polític, l'institucional, el territorial o l'ètic. En aquesta segona edició de l'Anuari dels valors, corresponent a l'any 2014, ens reafirmem en la idea de crisi sistèmica apuntada l'any passat. Tanmateix, a diferència de l'anterior, durant l'any 2014 hem començat a entreveure algunes possibles sortides de les múltiples crisis, que es podrien anar concretant durant els propers anys. El 2014 pot ser que hagi marcat el final d'un cicle i l'inici d'un trànsit cap a una nova etapa de canvis en què, entre tots, intentarem convertir les velles crisis en noves oportunitats. Ens caldrà saviesa pràctica i una voluntat ferma per aconseguir aportar valor i valors a les nostres decisions.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Presentación. Anuario de Estadísticas Culturales 2014 ...

L'Anuari de la pime 2019 dona un detall molt ampli de les dades econòmiques i financeres, les quals s'elaboren a partir dels estats comptables de 82.061 petites i mitjanes empreses, en aquest cas corresponents al 2017, el darrer any disponible.. El capítol monogràfic d'enguany analitza l'exportació, un aspecte de la nostra economia que guanya importància any rere any.

Anuario de los testigos de Jehová 2014 | JW.ORG

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ...

LIBROS RELACIONADOS

Ley Y Reglamento De Contratos De Las Administraciones Publicas (2 ª Ed.).pdf

Un Estudiant De Vich (Comèdia En Tres Actes I En Vers).pdf

Ruperto Chapí.pdf

Maravilla En El País De Las Alicias..pdf

Rakugaki: Como Potenciar Tu Imaginacion A Traves Del Dibujo.pdf

Servicio En Filas Y Disponibilidad De Servicio Activo. Hoja De Movilizacion..pdf

Didáctica De La Historia Y De La Geografía.pdf

Universos Maravillosos.pdf

Silas Marner.pdf

Lectoescritura Volteretas 4 Años Nivel 3 Pauta Espiral, Educacion Infantil.pdf

Reseña Nº 348 (2003).pdf