Quimica (Serie Batxillerat) PDF

ISBN
9788448141486
FECHA
2004
AUTOR(A)
Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano
NOMBRE DEL ARCHIVO
Quimica (Serie Batxillerat).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,10 MB
El libro Quimica (Serie Batxillerat) en formato PDF. El libro Quimica (Serie Batxillerat) en formato MOBI. El libro Quimica (Serie Batxillerat) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Quimica (Serie Batxillerat) Image
DESCRIPCIÓN
L¿objectiu d¿aquest llibre és ajudar l¿alumne a preparar un examen final de Batxillerat. Al llibre hi ha els recursos necessaris: un breu repàs teòric, algunes orientacions i moltes qüestions i problemes per practicar, que es corresponen a preguntes proposades en aquest tipus d¿exàmens. A cada unitat hi ha els apartats següents: Conceptes i lleis fonamentals. Es repassen els fonaments bàsics de la unitat i les lleis químiques que s¿hi utilitzen. Continguts bàsics. Com es resol un problema de...? Es donen consells per resoldre els problemes referents al tema de la unitat. Compte, no falleu! Es repassen els errors més habituals en la resolució de problemes i qüestions. Qüestions i problemes resolts. Es plantegen i resolen, pas a pas, problemes i qüestions representatius del tema. Examen de la unitat. Es proposa un examen del tema i se n¿inclou la solució, pas a pas. Examen global. Es planteja un examen global i es donen les solucions. Aquest examen és acumulatiu, és a dir, inclou preguntes d¿unitats anteriors.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Temas y exámenes de Química - 2º Bachiller | unicoos.com

Comprar QUÍMICA SERIE INVESTIGA 2 BTO SABER HACER - 9788414102039 1, 9788414102039, de Aa.Vv. editado por Santillana Educación, S.L.. ENVIO GRATIS para clientes Prime.

Apuntes y ejercicios resueltos de física y química ESO y ...

Apuntes química 2º Bachillerato . Apuntes, escritos y ensayos científicos . QUÍMICA, 2º BACHILLERATO : ÍNDICE DE TEMAS Unidad 0. Revisión de conceptos básicos : La medida de la masa en química. 1.- Introducción (a modo de justificación sobre las leyes ponderales de la química). 2.- Sistemas materiales ...

LIBROS RELACIONADOS

Las Compañias Blancas.pdf

Química General En Cuestiones.pdf

Los Calores De Sophie (Cv. 122).pdf

Oferta Topol + Suton.pdf

Challenger.pdf

Alfons Maseras: Intel·lectual D'acció I Literat: Biografia. Obra Periodística. Traduccions...pdf

Emaus (1º Eso) (Andalucia).pdf

Feng Shui De La Tierra.pdf

Conocimiento Medio Murcia Timonel 2009 5º Primaria.pdf

Flaxman (2ª Ed.).pdf