Religió A Léscolta Catalana PDF

ISBN
9788490598450
FECHA
2014
AUTOR(A)
Juan J. Guardia Hernandez
NOMBRE DEL ARCHIVO
Religió A Léscolta Catalana.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,75 MB
Descubre el libro de Religió A Léscolta Catalana con inmaswan.es. Lea el PDF de Religió A Léscolta Catalana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Religió A Léscolta Catalana y otros libros de Juan J. Guardia Hernandez.
Inmaswan.es Religió A Léscolta Catalana Image
DESCRIPCIÓN
Entre tots els aspectes possibles d'estudi de la tasca educadora a Catalunya, aquesta monografia tracta només d'un: la formació religiosa a l'escola. Més ben dit, del dret que tenen les mares i els pares a escollir la formació religiosa i ètica que estimen més adient pels seus fills. La novetat més important, en aquest sentit, en la història recent es troba a l'Estatut d'Autonomia de Catalunya (2006) i la posterior Llei d'Educació de Catalunya (2009).Tots dos estableixen que l'educació als centres docents de titularitat pública serà laica. Aquesta expressió no apareixia a la legislació estatal i catalana fins al moment. És necessari remuntar-se a la Constitució Espanyola de 1931, ja que tampoc hi és present a l'Estatut d'Autonomia (1932) de la Segona República. La intenció d´aquest llibre és delimitar quines conseqüències jurídiques reals té la qualificació de l´ensenyament públic com "laic". És a dir, quin és el sentit que li va donar el legislador estatutari a aquesta locució, i què afegeix la seva presencia a la Llei d'Educació de Catalunya que en dues ocasions recorda que l'educació ha de ser laica. Es considera també la STC 31/2010, de 18 de juny sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i del buidatge jurídic que va fer d'aquest punt de l'Estatut. RESUMEN Entre todos los aspectos de estudio posibles sobre la tarea educadora en Cataluña, esta monografía trata sólo de uno: la formación religiosa en la escuela.Mejor dicho, del derecho que tienen las madres y los padres a escoger la formación religiosa y ética que estiman más adecuada por sus hijos. La novedad más importante, en este sentido, en la historia reciente se encuentra al Estatuto de Autonomía de Cataluña (2006) y la posterior Ley de Educación de Cataluña (2009). Ambas normas establecen que la educación en los centros docentes de titularidad pública será laica. Esta expresión no aparecía a la legislación estatal y catalana hasta el momento.Es necesario remontarse a la Constitución Española de 1931, puesto que tampoco está presente al Estatuto de Autonomía (1932) de la Segunda República. La intención de este libro es delimitar qué consecuencias jurídicas reales tiene la calificación de la enseñanza pública como "laica". Es decir, cuál es el sentido que le dio el legislador estatutario a esta locución, y qué añade su presencia a la Ley de Educación de Cataluña que en dos ocasiones recuerda que la educación tiene que ser laica. Se considera también la STC 31/2010, de 18 de junio sobre el Estatuto de Autonomía de Cataluña, y del vaciado jurídico que hizo de este punto del Estatuto.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tancats i amb l'escola a casa | Catalunya | EL PAÍS Catalunya

Hola, famílies de l'escola Catalunya, Ara que ja heu vist les cares de l'equip humà del nostre centre, ens encantaria veure-us a vosaltres. Per això us demanem que ens envieu una foto vostra al correu [email protected] Us deixem un vídeo tutorial de com fer-ho directament amb el mòbil!

Escola Catalunya | A bon ritme fem escola

Professors de religió: dificultats, reptes, testimoniatge. Conferència del P. Abat de Montserrat a la jornada de mestres i professors de religió (09.04.2011). Urgell presenta la campanya per a la classe de religió. El SIERC promocionarà amb un video-clip adreçat a joves aquesta possiblilitat.

LIBROS RELACIONADOS

Plata.pdf

El Devorador De Estrellas.pdf

Anàlisis De Camps Lèxics De L'oví De La Comarca Dels Ports.pdf

Medicina Para Enfermeras.pdf

3d Planets: La Luna (Ref: 1502).pdf

Microbiologia Medica (4ª Ed.).pdf

Cuentos Para Enrojecer A Las Caperucitas.pdf

Revista Española De Tuberculosis X.pdf

La Estrella Robada - Envio Ordinario Gratuito En Todos Los Libros.pdf

Consejos De Amor; El Hermano Equivocado; Perdidos En El Silencio.pdf

Hush Hush.pdf

Josep Torras I Bages.pdf

Los Poetas Nunca Pecan Demasiado.pdf

Okupes Particulars.pdf

El Hombre Que Destruía Las Ilusiones De Los Niños..pdf