El Clinic Investigat PDF

ISBN
9788499753676
FECHA
2013
AUTOR(A)
Josep Maria Muñoz Pujol
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Clinic Investigat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,20 MB
El libro El Clinic Investigat en formato PDF. El libro El Clinic Investigat en formato MOBI. El libro El Clinic Investigat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Muñoz Pujol. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es El Clinic Investigat Image
DESCRIPCIÓN
El Clínic investigat és el relat d’una història fruit d’una investigació realitzada a l’Hospital Clínic de Barcelona en què l’autor es permet una petita dosi de ficció que li serveix —a efectes narratius i fins on és possible— per apropar-se a la identitat dels personatges. Tot jugant entre la corrupció i la penitència a què havia estat sotmesa la ciutat instal·lada en la derrota, l’autor s’endinsa en els quaranta anys durant els quals la universitat espanyola i les seves facultats van adquirir un caràcter reservat, cautelós, conservador, que encara ara li és, en part, propi. Vet aquí, doncs, un passat, l’anamnesi i la investigació del qual ens mostra —paradoxalment— que precisament en aquelles lamentables circumstàncies es va saber crear un eficaç i especial «esperit del Clínic» que va permetre reconvertir-lo en el model de referència de la medicina pública i universitària d’avui. El lector trobarà en altres històries pàtries exemples similars, però poques tan il·lustratives i estimades.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Clinic investigat,el - Librería papelería Pipper

Clínic investigat, El (Guimet): Amazon.es: Muñoz Pujol, Josep Maria: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Hola Elige tu ...

Descargar pdf SOBRE EL FASCISMO, LA DICTADURA MILITAR Y ...

El Clínic investigat és el relat d'una història fruit d'una investigació realitzada a l'Hospital Clínic de Barcelona en què l'autor es permet una petita dosi de ficció que li serveix ùa efectes narratius i fins on és possibleù per apropar-se a la identitat dels personatges.

LIBROS RELACIONADOS

Manual Imprescindible De Psicotecnico (2ª Ed).pdf

Gramática Primer Grado.pdf

Manual De Psicopatologia Clinica.pdf

Shakespeare: (La Mujer Silenciada).pdf

Bujero Y Cucho.pdf

Sindrome De Down: Hacia Un Mundo Mejor: Guia Para Los Padres (2ª Ed.).pdf

La Relación Obligatoria De Fianza.pdf

El Triunfo De Andrea.pdf

Disparates. Narrativa 2003-2009.pdf

Teología Bíblica Del Bautismo.pdf

Lon Chaney: El Hombre De Las Mil Caras.pdf

De Moratalla A Murcia.pdf