Hegemonia I Supervivencia PDF

ISBN
9788497870184
FECHA
2004
AUTOR(A)
Noam Chomsky
NOMBRE DEL ARCHIVO
Hegemonia I Supervivencia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,73 MB
El libro Hegemonia I Supervivencia en formato PDF. El libro Hegemonia I Supervivencia en formato MOBI. El libro Hegemonia I Supervivencia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Noam Chomsky. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Hegemonia I Supervivencia Image
DESCRIPCIÓN
Segons moltes opinions, fa més de mig segle que els Estats Units desenvolupen una ambiciosa estratègia imperial amb l'objectiu de mantenir el planeta sota el seu control sense tenir en compte les conseqüències ni els riscs de les seves accions. Actualment, el govern de Bush ha intensificat aquest procés i ha dut el país fins als límits del control imperial, posant el seu afany de poder per davant de la preservació del nostre planeta. A Hegemonia o supervivència Noam Chomsky investiga, amb el rigor que el caracteritza, com s'ha arribat a aquesta situació, quin perill ens amenaça i per què el govern d'Estats Units està disposat a arriscar el futur de la nostra espècie.Lúcid i molt ben documentat, Hegemonia o supervivència és el primer llibre que Chomsky ha escrit en molt temps, després de publicar diverses recopilacions d'articles i conferències, i és, sens dubte, l'assaig més ambiciós dels últims anys.«Jutjat en termes d'autoritat, abast, novetat i influència del seu pensament, es pot afirmar que Noam Chomsky és l'intel·lectual viu més important que hi ha». The New York Times«Per qualsevol que vulgui saber més del món en què viu (...) hi ha una resposta senzilla: que llegeixi Noam Chomsky».The NewStateman «12 Great Thinkers of Our Time».

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Hegemonia o-supervivencia-chomsky - SlideShare

Hegemonía o supervivencia der privado. El Programa Científico sobre Cambio Climático (PCCC) de la administración, escribe Donald Kennedy, director de la revista Science, es una farsa que "no incluye recomendaciones para limitar las emisiones, ni tampoco otras formas de mitigación" y se contenta

Hegemonía o supervivencia

HEGEMONIA I SUPERVIVENCIA de NOAM CHOMSKY. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

La Cuna Del Liberalismo: Las Revoluciones Inglesas Del Siglo Xvii.pdf

Memorias De Un Librero Pornografico.pdf

Voces Del Más Allá.pdf

Cuentos Celtas.pdf

Nana. Organo Liturgico.pdf

Prisionero De Castro.pdf

Repertorio Bibliográfico Artístico En Prensa Periódica Española 1936-1948.pdf

Historia Generalis Ordinis Fratrum Minorum Capuccinorum (3 Volumenes).pdf

Descobrint Igualada.pdf

Donde Los Perros Se Vuelven Lobos.pdf

Diccionari Escolar De Llengua Catalana.pdf

Geografia E Historia (Castilla-la Mancha) Casa Saber 2º Esp (08).pdf