Ara Parlem Nosaltres PDF

ISBN
9788496201552
FECHA
2005
AUTOR(A)
Dolors Gonzalez
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ara Parlem Nosaltres.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,34 MB
Descubre el libro de Ara Parlem Nosaltres con inmaswan.es. Lea el PDF de Ara Parlem Nosaltres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Ara Parlem Nosaltres y otros libros de Dolors Gonzalez.
Inmaswan.es Ara Parlem Nosaltres Image
DESCRIPCIÓN
Ara parlem nosaltres ens descobreix què senten els estudiants d'ESO, a través de (es converses d'una periodista amb 14 joves d'entre 12 i 16 anys que s'han expressat lliurement, sense coacció, i que ens han explicat què pensen dels adults, les drogues, el sexe, el racisme, els estudis, el primer amor, els amics... Aquíteniu els seus secrets més inconfessables: escolteu-los!«No els apassiona la idea que porti set pírcings, especialment a la mare, però jo, sempre que protesten, els dic que són les meves orelles! (...) És com el collaret de punxes, m'agrada i m'agrada com em queda, i ja està. Els nois de la meva classe em miren una mica rarillo i em diuen que he canviat molt, que hauria de vestir com abans. (...) Però a mi m'agrada vestir així i jo continuo sent la mateixa persona, no he canviat gens. (...) La gent és com vol, perquè s'hi han de ficar els altres?» Sílvia, 14 anys.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Cotorra de la Vall: Ara parlem de nosaltres....

Ara parlem nosaltres ens descobreix què senten els estudiants d'ESO, a través de (es converses d'una periodista amb 14 joves d'entre 12 i 16 anys que s'han expressat lliurement, sense coacció, i que ens han explicat què pensen dels adults, les drogues, el sexe, el racisme, els estudis, el primer amor, els amics... Aquíteniu els seus secrets més inconfessables: escolteu-los! 'No els ...

Ara parlem nosaltres | | Libro y ebook

Parlem és una operadora mòbil virtual amb seu a Barcelona constituïda el juliol del 2014 i fundada per l'enginyer de telecomunicacions Ernest Pérez-Mas, executiu i principal accionista. El nom complet de la societat limitada és Parlem Telecom Companyia de Telecomunicacions SL.

LIBROS RELACIONADOS

Marvel: Los 4 Fantasticos.pdf

L'avinguda De La Fosca.pdf

Tu Hijo Puede Ser Un Crack..pdf

Desde Las Galaxias Hasta El Hombre.pdf

Mi Cancionero Vasco. (Dedicado).pdf

La Epopeya Del Everest.pdf

Una Vez No Basta.pdf

Malaga (Gente Viajera).pdf

Arbustos Con Flor.pdf

Enciclopedia De La Naturaleza 2.0 (Cd) (Eso).pdf

La Sirenita.pdf

Sujetos En La Niebla: Narrativas Sobre La Identidad.pdf

La Tela De Araña Que Todo Lo Atrapa.pdf

La Grandeza De La Vida.pdf

Cdp-colina: Aspectos Bioquímicos De Acción Farmacollógica.pdf

Palomitas Para Enamorarse.pdf

In Focus (Eso 1)(castellano) (Incluye Cd-rom, Grammar Y Cd-rom).pdf

Las Palabras Y Las Cosas: Una Arqueologia De Las Ciencias Humanas (2ª Ed.).pdf

Lefranc Nº 29: La Estrategia Del Caos.pdf

El Proceso De Investigación En Educación.pdf