El Desig De La Ruby PDF

ISBN
9788484882053
FECHA
2005
AUTOR(A)
Shirin Yim Bridges
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Desig De La Ruby.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,91 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de El Desig De La Ruby en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de El Desig De La Ruby en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Desig De La Ruby en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es El Desig De La Ruby Image
DESCRIPCIÓN
En una antiga ciutat de la Xina viu la Ruby. Ella és diferent de totes les nenes del seu temps. Enlloc de casar-se, està decidida a anar a la universitat, com fan els nens a casa seva. Un emotiu homenatge a la independència d'esperit, inspitrat en la biografia de l'àvia de l'autora. Un retrat d'una nena que s'esforça per ser millor i d'una família que recompensa la seva perseverança i el seu valor per afrontar reptes. La Ruby adora aprendre i lluitar per tenir iguals oportunitats que els nois: amb intel·ligència, integritat i confiança en si mateixa va commoure el seu avi, el patriarca savi de la família, per a que trenqués amb la tradició. Amb il·lustracions que captiven la cultura i la vida al detall de la Xina pre-revolucionària. Aquest llibre ha estat premiat amb l'Exra Jack Heats Book award 2003 i el Publisher Weekly Best Children's Books 2002. Shirin Yim Bridges prové d'una família d'escriptors i artistes. Ha viscut a moltes ciutats del món: Malàisia, Singapur, Hong Kong, Austràlia, Nova Zelanda, Anglaterra i actualment viu a Califòrnia. Durant un temps va estar escribint com a periodista per a nens al The Student Extra, un suplement del Hong Kong Standard. Aquest és el seu primer llibre infantil. Sophie Blackall és una il·lustradora australiana amb una trajectòria professional que inclou molts diaris i revistes, fins al New York Times. També ha il·lustrat molts llibres per a nens. Viu a Brooklyn, a Nova York amb el seu marit i els seus dos fills petits. Com la Ruby, el seu color preferit és el vermell .

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Pisos de alquiler en Rubí | fotocasa

Desig de la ruby, el. , Bridges , Shirin Yim, 5,95€. En una antiga ciutat de la Xina viu la Ruby. Ella és diferent de totes les nenes del seu temps. Enlloc de...

Rubí celebra el Dia Internacional contra la Violència ...

Desig de la ruby, el es un gran libro escrito por el autor Shirin Yim Bridgessophie Blackall. Más de 75,000 libros, únete a nosotros !!! DESCARGAR LEER EN LINEA. En una antiga ciutat de la Xina viu la Ruby. Ella es diferent de totes les nenes del seu temps.

LIBROS RELACIONADOS

Piratas (Desafio En 3d).pdf

Els Perills De L Alcohol: Com Evitar-los.pdf

Naruto 18 (Catala).pdf

Dels Impressionistes A L Op-art: La Pintura Contemporania.pdf

Edad Media Ii (N-107-h) (Set I Laminas Nº 5 De Historia Universal 35x24).pdf

Revista De Estudios Extremeños Tomo Xxxii.pdf

La Carniceria Y Mi Vida Profesional.pdf

Cocina Rica Y Sabrosa Mediterranea.pdf

Esquemas Y Casos Prácticos De Sistema Fiscal Español (Curso 2003/2004).pdf

Els Fundadors: Montesquieu, Comte, Marx, Tocqueville.pdf