Com Desenvolupar El Pensament Matematic PDF

ISBN
9788497664189
FECHA
2011
AUTOR(A)
Angel Alsina I Pastells
NOMBRE DEL ARCHIVO
Com Desenvolupar El Pensament Matematic.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,48 MB
El libro Com Desenvolupar El Pensament Matematic en formato PDF. El libro Com Desenvolupar El Pensament Matematic en formato MOBI. El libro Com Desenvolupar El Pensament Matematic en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Angel Alsina I Pastells. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Com Desenvolupar El Pensament Matematic Image
DESCRIPCIÓN
Propostes per treballar els continguts matemàtics a Educació InfantilÀngel Alsina ofereix coneixements disciplinaris i didàctics per afavorir l'adquisició i el desenvolupament del pensament matemàtic a l'escola bressol i al parvulari.Totes les propostes que aplega en aquest llibre estan pensades per atendre les necessitats dels més petits, a partir d'un treball cooperatiu i contextualitzat. Per l'autor, les propostes didàctiques s'han de centrar en: l'observació de l'entorn; la vivència amb el propi cos i el moviment; la manipulació, l'experimentació i l'acció sobreels objectes; el joc; la comunicació de les observacions i les accions realitzades; etc.El llibre està dividit en cinc capítols que tracten els diferents blocs de contingut matemàtic ?raonament logicomatemàtic, numeració i càlcul, geometria, mesurai estadística i probabilitat? i que s'organitzen al voltant d'unes preguntes clau: Què és i per a què serveix? Com s'adquireix? Què necessita l'infant per aprendre-ho? Com es pot treballar?Destinada a estudiants de mestre, mestres en actiu i formadors de mestres, aquesta obra es complementa amb Aprendre a usar les matemàtiques, del mateix autor.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Com Desenvolupar El Pensament Matemàtic (Did. Mates ...

COM DESENVOLUPAR EL PENSAMENT MATEMATIC de ANGEL ALSINA I PASTELLS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

4 estrategias para desarrollar la inteligencia lógico ...

Las siguientes Actividades de Pensamiento Matemático para Preescolar se encuentran con proposito, competencias. Desde muy pequeños, los niños pueden distinguir, por ejemplo, dónde hay més o menos objetos, se dan cuenta de que «agregar hace més» y «quitat hace menos», pueden distinguir entre objetos grandes y pequeñ0s.

LIBROS RELACIONADOS

Viviendas Plurifamiliares. De La Agregación A La Integración.pdf

Guia De Calculo (4ª Ed.).pdf

De La Teoria A La Practica: El Pensamiento De Virginia Henderson, En El Siglo Xxi (2ª Ed.).pdf

Exploradores Del Abismo.pdf

Krishnamurti: Vida Y Obra.pdf

La Casa De La Cruz.pdf

Pack Dolmen. Perdidos.pdf

Manual De Zoologia. Tomo 2. Vertebrados.pdf

Select E.pdf

Bromas De Hadas.pdf

Pasacalle 3: Metodo De Español Para Niños (Cd Alumno).pdf

La Mort De Teresa.pdf

Los Padres Ante La Adolescencia De Los Hijos.pdf

Conceptions I (2ª Ed.).pdf

Contratos Mercantiles Mas Frecuentes En La Empresa.pdf

Lingüistica General (45103gd01a029).pdf

Esborrati, Esborratot.pdf

Las Responsabilidades Por Medicamento Defectuoso.pdf

Obras Completastomo Vi Sotileza - La Montalvez.pdf