La Guardia Urbana De Tarragona: 150 Anys De Servei PDF

ISBN
9788496639928
FECHA
2007
AUTOR(A)
Manuel Carrasquilla
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Guardia Urbana De Tarragona: 150 Anys De Servei.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,61 MB
El libro La Guardia Urbana De Tarragona: 150 Anys De Servei en formato PDF. El libro La Guardia Urbana De Tarragona: 150 Anys De Servei en formato MOBI. El libro La Guardia Urbana De Tarragona: 150 Anys De Servei en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Manuel Carrasquilla. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es La Guardia Urbana De Tarragona: 150 Anys De Servei Image
DESCRIPCIÓN
L’onze de desembre de 1857 el ple de l’Ajuntament de Tarragona va crear la Guàrdia Municipal amb la intenció de fer complir les ordenances de convivència ciutadana per tal que contribuïssin a la modernització de la ciutat i dels hàbits de conducta dels seus habitants. Aquesta fita representava l’ordenament del sistema local de seguretat i un reforçament de l’administració municipal. Des d’aquell moment ja han passat cent cinquanta anys. Aquest treball d’història local ens presenta les importants transformacions que ha sofert aquesta organització professional a través d’un segle i mig d’existència i com han anat lligades als canvis que ha viscut la ciutat de Tarragona. En aquest llibre commemoratiu de l’aniversari de la fundació d’aquest Cos tenim l’oportunitat d’apropar-nos a la Guàrdia Urbana de Tarragona, i entendre com ha abordat en cada moment històric les diverses funcions que tenen encomanades legalment. El once de diciembre de 1857 el pleno del Ayuntamiento de Tarragona creó la Guardia Municipal con la intención de hacer cumplir las ordenanzas de convivencia ciudadana para que contribuyeran a la modernización de la ciudad y de los hábitos de conducta de sus habitantes. Esta meta representaba el ordenamiento del sistema local de seguridad y un reforzamiento de la administración municipal. Desde entonces ya han pasado ciento cincuenta años. Este trabajo de historia local nos presenta las importantes transformaciones que ha sufrido esta organización profesional a través de un siglo y medio de existencia y como han ido ligadas a los cambios que ha vivido la ciudad de Tarragona. En este libro conmemorativo del aniversario de la fundación de este Cuerpo tenemos la oportunidad de acercarnos a la Guardia Urbana de Tarragona, y entender cómo ha abordado en cada momento histórico las diversas funciones que tienen encomendadas legalmente.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Guàrdia Urbana de Tarragona celebra 160 anys | Diari de ...

La Guardia Urbana comenzó a prestar servicio con una dotación de 25 guardias el 8 de diciembre de 1907 y su aparición fue recibida con fuertes aplausos. Domingo J Sanllehy era el Alcalde de la ciudad. El primer contingente organizado del cuerpo de la Guardia Urbana se constituyó con 196 guardias, un jefe, dos oficiales y dos auxiliares.

Servei d'Educació per a la Seguretat | Guàrdia Urbana de ...

La Guàrdia Urbana de Reus exposa a la comissaria central la relació de 154 joies custodiades a l'oficina d'objectes perduts del cos municipal de seguretat. La llista inclou rellotges, collarets, anells i braçalets, entre altres elements extraviats per la ciutadania en els darrers anys, i que fins ara no han estat reclamats pels seus propietaris.

LIBROS RELACIONADOS

Conan Y El Camino De Los Reyes.pdf

La Danza Y El Ballet.pdf

La Enciclopedia De Los Cuatro Grandes Festivales Cinematograficos Europeos Año 2005: Venecia, Cannes, Berlin, San Sebastian (T. Ix).pdf

Poemes (Volum Ii).pdf

Betsabe. Novela..pdf

Test Oposiciones Matronas Servicios Vasco De Salud - Osakidetza.pdf

Sistemas De Salud: Adaptacion Del Modelo De Contingencia De Luder Al Sector Sanitario.pdf

La Literatura, Des De Dins.pdf

Casos Clinicos Hematologia.pdf

Anarquisme I Les Lluites Socials A Barcelona 1918-1923: La Repres Sio Obrera I La Violencia.pdf

Nephilim.pdf

Nutricion Ortomolecular.pdf

Tres Delicies (Antibarbis).pdf

Caminos Del Islam.pdf

Sistemas Elásticos.pdf