Els Misteris D Illa Negra PDF

ISBN
9788413185248
FECHA
2020
AUTOR(A)
Francesc Gisbert
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Misteris D Illa Negra.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,21 MB
Descubre el libro de Els Misteris D Illa Negra con inmaswan.es. Lea el PDF de Els Misteris D Illa Negra en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Misteris D Illa Negra y otros libros de Francesc Gisbert.
Inmaswan.es Els Misteris D Illa Negra Image
DESCRIPCIÓN
Una aventura emocionant i una bona introducció a alguns clàssics com L'illa del tresor o Sherlock Holmes. A la recerca del tresor!Els misteris d'Illa Negra combina la novel·la d'aventures i el relat d'intriga. Hi trobaràs personatges com ara l'aventurer Lluís Dalmau, l'espavilat d'Ulisses, l'excèntrica senyoreta Touqueville, la seua néta Alícia i una cangur molt especial, Laura. És, a més, un homenatge a les grans novel·les d'aventures. Una història plena de sorpreses que t'atraparà des del primer moment. I ara, t'atreviràs a descobrir els misteris d'Illa Negra?

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Els misteris d'Illa Negra

Selena Soro va néixer el 1991 a Barcelona i va viure entre muntanyes i sense televisió fins als 15 anys, amb dues mares i una germana. A Sort (Pallars Sobirà), una professora li va encarregar un conte, i el relat Un mar de boira es va convertir anys després en la llavor de Misteris de la boira, la seva primera novel·la.

Selena Soro guardonada amb el novè ... - L'illa Dels Llibres

Els misteris de l'illa - Película - Un cadàver és trobat a la deriva en algun lloc entre Fort Boyard i Aix Island. Solene Brach, de la policia, és enviada a investigar

LIBROS RELACIONADOS

Comunidad De La Diferencia.pdf

Matronas Del Servicio De Salud De La Comunidad De Madrid: Cuestio Narios.pdf

1001 Peliculas Que Hay Que Ver Antes De Morir.pdf

Fidel Y La Religión.pdf

Historia De América V.pdf

Adobe Flex 3 (Incluye Cd-rom).pdf

Cuentos Terroríficos Del Viejo Continente.pdf

Con Mi Mama (Animalitos Amigos).pdf

Les Monedes Catalanes V1 (1908).pdf

En El Cole: Dime Lo Que Ves.pdf

Nuestro Martí.pdf

Art Deco Fashion.pdf

La Fraternidad Rosacruziii.pdf