Jaume I. Parleu O Mateu-me PDF

ISBN
9788495965127
FECHA
2002
AUTOR(A)
Albert Salvado
NOMBRE DEL ARCHIVO
Jaume I. Parleu O Mateu-me.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,83 MB
Descubre el libro de Jaume I. Parleu O Mateu-me con inmaswan.es. Lea el PDF de Jaume I. Parleu O Mateu-me en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jaume I. Parleu O Mateu-me y otros libros de Albert Salvado.
Inmaswan.es Jaume I. Parleu O Mateu-me Image
DESCRIPCIÓN
El rei Jaume ja ha conquerit Mallorca i València, però a mesura que augmenta el seu prestigi, els enemics són cada cop més poderosos. El cardenal Guy Lerons, mà dreta del Papa, es demana com és possible que un home que du la vida dissoluta del rei Jaume I pugui ser beneït per Déu... No és possible que hagi fet un pacte amb el diable? Daltra banda, els fills del rei creixen i reclamen allò que pensen que els pertoca, i Jaume I ha de lluitar contra totes les enveges i eis tripijocs dels nobles que persegueixen el propi profit. Mentrestant, els sarraïns es revolten a Múrcia; Muhàmmad, rei de Granada, conspira i aconsegueix fer realitat lenfrontament dels regnes de Castella i de Lleó amb Aragó i Catalunya, i, enmig de tot aquest enrenou, Lluís de França també pren decisions. Pel camí, el rei Jaume perd fills, éssers estimats i grans amics, i ha de lluitar en tots els fronts, perquè les dones tampoc no li concedeixen mai cap treva. Però ell és rei de diversos regnes i comença a fer passos per asseures a la cadira imperial oferta pel Papa. Aconseguir-ho no és gens fàcil i, a més, a Jaume li manca un coneixement clau des de la seva infantesa i joventut... Lobtindrà? Parleu o mateu-me és la tercera i última part de la trilogia dedicada a Jaume I el Conqueridor, el protagonista de la gran aventura del segle XIII.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

TotsRucs - Parleu o mateu-me - Albert Salvadó

Parleu o mateu-me - Albert Salvad ... El rei Jaume ja ha conquerit Mallorca i València, però els seus enemics són cada vegada més poderosos. Ara s'enfronta a l'Església, a les enveges i intrigues dels nobles i a les lluites dels seus fills per conquerir el poder.

Jaume I El Conqueridor (2001 edition) | Open Library

El autor de Jaume I el Conqueridor (El punyal del sarraí.La reina hongaresa.Parleu o Mateu), con isbn 978-84-96863-48-4, es Albert Salvadó, esta publicación tiene seiscientas ochenta y ocho páginas. Esta publicación está editada por Labutxaca. Su andadura comenzó en 2008 y actualmente se encuentra en Barcelona.

LIBROS RELACIONADOS

Agentes De Movilidad: Cuestionario Ayuntamiento De Madrid.pdf

Cancun Y Peninsula De Yucatan 2008 (Guia Azul).pdf

Compendio De La Fe Católica.pdf

Anuario Del Observatorio Astronómico De Madrid Para 1965..pdf

Marketing De Clientes.pdf

Las Recetas Adivinatorias De Octavio Aceves.pdf

Cervantes Y Quevedo.pdf

Las Ciencias De Lo Artificial.pdf

Milagros De Nuestra Señora.pdf

Mefisto.pdf

Fauna Amenazada 13: América V.pdf

Diseño Estructural.pdf

Edimburgo.pdf

Los Monumentos Cardinales De Españaxvi. La Catedral De Sigüenza.pdf

La Guerra De Los Parquímetros.pdf

Heliopolis: De Periferia A Ciudad.pdf