A Peu Per L Alt Maestrat PDF

ISBN
9788486491444
FECHA
1991
AUTOR(A)
Josep Maria Espinas
NOMBRE DEL ARCHIVO
A Peu Per L Alt Maestrat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,34 MB
Descubre el libro de A Peu Per L Alt Maestrat con inmaswan.es. Lea el PDF de A Peu Per L Alt Maestrat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A Peu Per L Alt Maestrat y otros libros de Josep Maria Espinas.
Inmaswan.es A Peu Per L Alt Maestrat Image
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre té un interès especial dins la literatura de viatges deJosep M. Espinàs: per primera vegada, l'escriptor ha caminat pel País Valencià.L'ALt Maestrat és una comarca d'un gran atractiu paisatgístic i humà, il'Espinàs n'ha tornat amb un bagatge molt ric d'observacions iexperiències, viscudes dia a dia al llarg dels camins i, en cada poble,en contacte amb la gent que hi ha trobat. Ha fet també una incursió aAnglesola -La Iglesuela del Cid- passant a l'altra banda del riu de lesTruites, que és on comença l'Aragó, i ha entrat a la comarca dels Ports per descobrir Les Alberedes, un poble abandonat.De tota aquesta aventura n'ha fet aquest llibre. Com ha passat amb elsviatges a peu d'Espinàs per la Terra Alta, la Llitera, l'Alcalatén, elBerguedà, el Matarranya o el Comtat i la Marina, A peu per l'AltMaestrat proporciona, sens dubte, una justificada satisfacció alslectors. Perquè Josep M. Espinàs no tan sols és sensible a allò que veui a allò que li passa -i en un viatge a peu passenmoltes cosesimprevisibles- sinó que ho narra amb una capacitat literària de seducciótan directa, i plàstica, que el lector viu la història de cada pàgina.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Rutes per descobrir el país - Descobrir.cat

A peu per l'alt maestrat. , Espin·s, Josep Maria, 12,00€. El primer viatge d'Espinàs per terres valencianes. La seducció narrativa de l'escriptor fa que el le...

La Campana Editorial | A peu per l'Alt Maestrat

Cada divendres i dissabte de la setmana del Corpus Christi, Culla compleix amb la tradició dels seus ancestres. Els veïns d'aquesta població de l'Alt Maestrat recorren a peu el camí que el separa de Sant Joan de Penyagolosa, per tornar l'endemà.

LIBROS RELACIONADOS

Linux (6ª Ed.).pdf

La Orquesta Roja (T. 2).pdf

La Antropologia De Los Numeros (2ª Ed.).pdf

Tipos De Personalidad: El Eneagrama Para Descubrirse A Si Mismo.pdf

Naruto Nº29 Catala.pdf

Calendari 2008: Camaleons (Sobretaula).pdf

Serenissima Una Novela Veneciana.pdf

Cancionero Popular. 100 Canciones Con Acordes (Para Teclado O Guitarra).pdf

Monsieur Binoix I Altres Contes.pdf

Dins Del Meu Silenci.pdf