Lily Megamosca, Vol.3: La Gran Metamorfosi (Cat) PDF

ISBN
9788417178666
FECHA
none
AUTOR(A)
Pep Brocal
NOMBRE DEL ARCHIVO
Lily Megamosca, Vol.3: La Gran Metamorfosi (Cat).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,69 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Lily Megamosca, Vol.3: La Gran Metamorfosi (Cat) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Lily Megamosca, Vol.3: La Gran Metamorfosi (Cat) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Lily Megamosca, Vol.3: La Gran Metamorfosi (Cat) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Lily Megamosca, Vol.3: La Gran Metamorfosi (Cat) Image
DESCRIPCIÓN
La Lily i el seus tres amics han quedat atrapats entre les urpes del cruel Corqui. Sense resistència de cap tipus, el totpoderós Corqui pot dur a terme els seus pèrfids plans que, a part de fer-se construir una enorme escultura en homenatge a si mateix, també inclouen esclavitzar la humanitat i obligar-la a esborrar de la faç de la Terra els edificis, les carreteres i les ciutats. L’únic problema és que els humans no van suficientment ràpid, són una mica fluixos i es queixen constantment, per la qual cosa les obres no avancen. El Corqui decideix crear una raça millorada de mig homes i mig insectes gràcies a la màquina de l’avi de la Lily. Tot i que el futur sembla molt fosc, una sobtada esperança neix en aquest nou món, que mai més s’assemblarà al d’abans.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Lily Mega Mosca - Vol 3. La Gran Gran Metamorfosis. Brocal ...

aviso legal. + de 6 anys. el meu món

Hoy libro - Página 40 - Los libros que se publican día a ...

La pequeña Lily (convertida en Lily Megamosca) y sus tres recientes amigos, la mariquita Rita, el escarabajo pelotero Claus y la lombriz de huerto Fidelia se han refugiado en el bosque porque el gran coleóptero cornudo Gorgo y sus huestes de bichos gigantes ya dominan la ciudad.

LIBROS RELACIONADOS

Antartida: Tiempo De Cambio.pdf

Roma (Guias Oceano).pdf

Portafolio Bettie Page.pdf

Director 7. X - Lingo Practico: Guia De Aprendizaje.pdf

Manual Del Soldador (15ª Ed.).pdf

Celos.pdf

El Velo Del Tiempo.pdf

Una Familia Fuera De Serie.pdf

David Bisbal Calendario 2003 (Ref: Mu201/n).pdf

Green Lantern Núm. 09.pdf

El Monestir De Santa Maria De Serrateix: Mes De Mil Anys Arrelat Al Territori.pdf