Rosa De Cendra (Cat)(premi Ramon Llull 2017) PDF

ISBN
9788417420093
FECHA
2018
AUTOR(A)
Pilar Rahola
NOMBRE DEL ARCHIVO
Rosa De Cendra (Cat)(premi Ramon Llull 2017).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,31 MB
El libro Rosa De Cendra (Cat)(premi Ramon Llull 2017) en formato PDF. El libro Rosa De Cendra (Cat)(premi Ramon Llull 2017) en formato MOBI. El libro Rosa De Cendra (Cat)(premi Ramon Llull 2017) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pilar Rahola. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Rosa De Cendra (Cat)(premi Ramon Llull 2017) Image
DESCRIPCIÓN
Una família que lluita pels seus ideals. Una societat plena d'esperança. Una Barcelona a punt d'esclatar.L’Albert Corner i Espiga fa temps que va deixar enrere la guerra de Cuba. L’àvia Mariona li havia demanat que tornés viu i va complir la promesa. Però ja mai més no seria aquell soldat de lleva rebregat per la pobresa i la dissort, sinó un home nou, un supervivent. I amb l’instint de la supervivència va aconseguir acumular una fortuna, relacionar-se amb l’alta burgesia catalana i formar una família altiva i benestant. Són moments efervescents i les guspires comencen a saltar. La Lliga Regionalista guanya les eleccions del 1901 sota el lideratge de Cambó i Prat de la Riba. Els monàrquics i els lerrouxistes s’organitzen i l’estat activa la reacció. Catalunya viu moments de pors i d’incerteses, però també de grans il·lusions i esperances. I la família de l’Albert viu les violentes contradiccions d’una època convulsa que desemboca en la Setmana Tràgica del 1909.Barcelona serà una rosa de foc però també una rosa de cendra.«Escoltava l’Enric, escoltava el pare, escoltava l’Avel·lí, cada dia més indignat amb tot i amb tothom, amb la revolta, amb els revolucionaris, amb els lerrouxistes, que eren els veritables piròmans de Barcelona, i també amb els anarquistes, i amb...

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Rosa de cendra: Premi Ramon Llull 2017 (Catalan Edition ...

Compra el llibre ROSA DE CENDRA . RAHOLA, PILAR (ISBN: 978-84-664-2225-3) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

Rosa de cendra: Premi ramon llull 2017 (Tapa dura ...

Rosa de cendra: Premi Ramon Llull 2017 (Catalan Edition) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Más información. Libros › ... Catalunya viu moments de pors i d'incerteses, però també de grans il·lusions i esperances.

LIBROS RELACIONADOS

La Adiccion Al Sufrimiento: Una Limitacion A Tu Desarrollo.pdf

Manual Del Entrevistador.pdf

Una Boda Muy Especial; Una Noche En Sus Brazos; Una Noche Especial.pdf

Cuentos.pdf

Nueva York (5ª Ed.) Nd/dsc.pdf

Cuadernos De Epoca. Serie Servicios Publicos 1: Desregulacion Tel Efonica; Agua Potable Y Medio Ambiente; Servicio Universal De La Seguridad Social.pdf

Pueblos De España: Galicia, Asturias Y Cantabria.pdf

Como Lograr Un Bello Jardin.pdf

Pack 5, Cuaderno Letras 4 (Educacion Infantil).pdf

Qp Valencià 2 Educacion Primaria Valencia.pdf

Hacia Un Estado Nacional.pdf