L Ogre I L Avia Lola PDF

ISBN
9788484526223
FECHA
2010
AUTOR(A)
Anna Manso
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Ogre I L Avia Lola.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,98 MB
El libro L Ogre I L Avia Lola en formato PDF. El libro L Ogre I L Avia Lola en formato MOBI. El libro L Ogre I L Avia Lola en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anna Manso. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es L Ogre I L Avia Lola Image
DESCRIPCIÓN
�ogre porta molt de temps enutjat i trist; patia i ningú sabia per qué, només l�ávia Lola va ser capaç d�observar-lo i ajudar-lo. El nou títol de la col·lecció Valors -que reflexiona especialment sobre un tema en cada llibre - és una faula sobre el valor de la pau. A través d�aquesta história els petits lectors i lectores s�adonaran que la pau és una cosa tant senzilla com respectar els uns als altres: fer les tasques de la casa entre tota la família, compartir les joguines o explicar que ara no ve de gust compartir-les, peró que en un altre moment potser sí; o adonar-se que no tots els nens i nenes són iguals ni poden fer les mateixes coses.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L ogre i l avia lola | Anna manso | Libro y ebook

See photos, tips, similar places specials, and more at L'àvia Lola. Café in Martorell, Cataluña. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the results of their ad campaigns.

Lolas posts and more enjoy...

Aquesta setmana he rebut els dos darrers llibres que publico amb Intermon-Oxfam. Un és l'últim títol de la colecció "Valors" per a nens a partir de tres anys, aquest dedicat a la Pau: "L'ogre i l'àvia Lola" que explica la violenta incursió d'un ogre ganut a un petit poble.

LIBROS RELACIONADOS

Protocolos Para Un Apocalipsis.pdf

Vida Y Salud. Relajación Instantánea.pdf

Vivir Con Ella.pdf

Estatica E Hilos.pdf

Los Trabajos De Hercules Biculo.pdf

Tristan Und Isolde.pdf

Técnicas De Investigación.estudios Básicos.pdf

Cartografia: Urbanismo Y Desarrollo Inmobiliario.pdf

Ada Y El Estanque Plateado.pdf

La Caida De Altdorf (Ciclo Warhammer The End Times 2/5).pdf