Entremesos En Mallorqui PDF

ISBN
9788496376410
FECHA
2005
AUTOR(A)
Ramon Diaz
NOMBRE DEL ARCHIVO
Entremesos En Mallorqui.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,63 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Entremesos En Mallorqui en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Entremesos En Mallorqui en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Entremesos En Mallorqui en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Entremesos En Mallorqui Image
DESCRIPCIÓN
Entremesos en mallorquí és un volum manuscrit que fa part del Fons teatral Bartomeu Rull compost per obres de teatre del segle XVIII i començament del XIX. Entre els seus materials més valuosos cal esmentar una obra de teatre del cicle de Pasqua inèdita, una comèdia de teatre hagiogràfic, també inèdita i l’esmentat volum que editam. Es tracta d’un conjunt de setze entremesos, tots ells anònims; un dels seus aspectes més interessants és que s’hi exhumen nou obres de les quals no teníem cap mena de notícia i que, per tant, tenim com a inèdites; són aquests: Entremès del nin, Entremès del mal de queixal, Entremès de Taconer, Entremès d’en Betzola, Entremès de la burla del capell, Entremès ..... Els temes que tracten són els propis d’aquest gènere teatral: l’obstinació absurda, l’engany, la infidelitat, la ignorància, la burla, el casori no correspost, l’embull, l’arrogància del poder, etc. La importància d’aquest llibre radica en dos aspectes: d’una banda donar compte d’un valuós fons de documents teatrals, el Fons teatral de Bartomeu Rull, el contingut i la descripció del qual ocupen els capítols 1, 2 i 3 d’aquest volum. L’altre aspecte important és l’edició dels Entremesos en mallorquí, un conjunt de setze entremesos, tots ells anòmins i nou d’ells inèdits.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Entremesos en mallorquí (Menjavents): Amazon.es: VV.AA ...

Entremesos en mallorquí és un volum manuscrit que fa part del Fons teatral Bartomeu Rull compost per obres de teatre del segle XVIII i començament del XIX. Entre els seus materials més valuosos cal esmentar una obra de teatre del cicle de Pasqua inèdita, una comèdia de teatre hagiogràfic, també inèdita i l'esmentat volum que editam.

Entremesos en mallorquí: Fons Teatral Bartomeu Rull ...

Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta

LIBROS RELACIONADOS

Antología Del Cuento Portugués.pdf

El Mes Calent... Al Front De Madrid - Cronica D´esquerra Republicana.pdf

El Profesor Educador: Persona Y Tecnologo.pdf

Garcia Maynez (1908-1993).pdf

Leyendas Y Mitos De Las Flores.pdf

Las Voces Del Islam. Veinte Entrevistas Con Inmigrantes Musulmanes.pdf

Cita En Casa De Un Cobarde.pdf

Poesia Completa (1980-2017).pdf

Historia Universal: Historia De Babilonia Y Asiria.pdf

Winnie Dibuja (Creables: Adorables Winnie The Pooh).pdf