Acta/artis, Estudis D Art Modern PDF

ISBN
2910017447447
FECHA
2014
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Acta/artis, Estudis D Art Modern.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,15 MB
Descubre el libro de Acta/artis, Estudis D Art Modern con inmaswan.es. Lea el PDF de Acta/artis, Estudis D Art Modern en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Acta/artis, Estudis D Art Modern y otros libros de Vv.aa..
Inmaswan.es Acta/artis, Estudis D Art Modern Image
DESCRIPCIÓN
ACTA ARTIS és una revista científica de format electrònic i presentació impresa del grup de Recerca ACAF/ART, que té com a objectiu promoure, comunicar i difondre la recerca, la crítica i el debat en l’àrea d’estudi de l’art, l’arquitectura i els processos visuals de l’època moderna (segles xv - xviii). ACTA ARTIS s’adreça a un públic acadèmic i professional —i a la societat en general—, i anualment publica contribucions originals i inèdites sobre avenços i resultats d’investigacions que, mitjançant la revisió per parells i segons el parer del Consell de direcció, tinguin el nivell i la qualitat adequats.ACTA ARTIS publica recerques sobre processos de creació, artistes i obres, sobre difusió, circulació i recepció del fenomen artístic en el seu marc històric, cultural, espiritual, antropològic, econòmic i social, i sobre els significats proposats, transmesos i assumits per les obres d’art i per l’arquitectura. Publica recerques interdisciplinàries de la visualitat als segles xv - xviii que, eliminant metodologies reductores tant cronològiques com interpretatives, difonen la creació de significat d’imatges de qualsevol tipus i caràcter. Així mateix, publica estudis que plantegin pràctiques creatives en relació amb el seu entorn de producció amb la finalitat de comprendre l’art, l’arquitectura i les imatges de l’època moderna en tota la seva complexitat.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Kavalierstour de Juan V por Europa: génesis ...

Acta /Artis. Estudis d'Art Modern 2 (eBook) Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona, 2015 ACAF / ART, Joan Sureda (dir.) Format: PDF 170 p. ISSN: 2014-1912 15 € Acta/Artis, revista científica del projecte i grup d'investigació ACAF/ART, enquadrat en el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona, promou l'estudi, la crítica…

Acta/artis. Estudis d'art modern 1 PDF Descargar

MIAR recolecta datos para la identificación y análisis de revistas científicas. Si se introduce en la casilla de búsqueda cualquier ISSN el sistema localizará en qué bases de datos de las contempladas en la matriz está indizada la revista, esté recogida o no en MIAR, y calculará su ICDS (sin contar el Índice de Pervivencia si no forma parte de MIAR).

LIBROS RELACIONADOS

Enciclopedia De Medicina Natural Y Salud. Cocina Con Plantas / Belleza Con Plantas.pdf

Petita Historia Del Ball De Bastons.pdf

La Innocent.pdf

Caminos Jacobeos De Zamora Pueblos Y Valores.pdf

Edouard Vuillard.pdf

Geografia, Milenio (3º Eso, Castilla-la Mancha).pdf

Los Desafios Del Feminismo Ante El Siglo Xxi.pdf

La Sabiduria De San Francisco - Hermano Ramon Ff - Pequeño Formato - Ilustrado.pdf

La Sabiduria De Todos Los Tiempos.pdf

Es Un Pajaro.pdf

Momentos. Semana Santa De Sevilla.pdf