L Home Que Perseguia La Veritat PDF

ISBN
9788417660215
FECHA
2019
AUTOR(A)
Isidre Grau
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Home Que Perseguia La Veritat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,22 MB
El libro L Home Que Perseguia La Veritat en formato PDF. El libro L Home Que Perseguia La Veritat en formato MOBI. El libro L Home Que Perseguia La Veritat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isidre Grau. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es L Home Que Perseguia La Veritat Image
DESCRIPCIÓN
A punt de fer 90 anys, la vida tranquil·la d’Andreu Novell a Sant Feliu de Guíxols es remou quan els mitjans parlen del centenari del naixement del pintor Eduard Vilamateu. L’Andreu havia treballat per a ell com a xofer i home de confiança en una finca als afores de Castell d’Aro; ara, el preocupa que tornin a carregar, a l’Eduard, una mort que va tenir lloc trenta anys enrere. Obsessionat per aclarir els fets, aconsegueix establir contacte amb la família Vilamateu, gràcies a l’ajut providencial d’Èric Noguera, un noi de 20 anys convalescent d’un intent de suïcidi. Tanmateix, toparà amb les resistències dels fills i la vídua per furgar en el cas.Quan finalment pot accedir a unes revelacions que li donen la raó, l’home haurà d’assumir que rere aquella mort hi ha realitats incòmodes, desconegudes fins aleshores, que l’afecten directament i que li fan rellegir la pròpia existència amb nous ulls. Serà un procés d’interiorització que llegarà al jove Èric, orfe de testimonis familiars, just quan s’està replantejant el seu futur.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'home que perseguia la veritat - Isidre Grau - Web d ...

L'home que perseguia la veritat es un gran libro escrito por el autor Isidre Grau I Antolí. En nuestro sitio web de PDFEPUB.STARMAP.WIKI puede encontrar el libro de L'home que perseguia la veritat en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!

L'home que perseguia la veritat Libro PDF

A punt de fer 90 anys, la vida tranquil·la d'Andreu Novell a Sant Feliu de Guíxols es remou quan els mitjans parlen del centenari del naixement del pintor Eduard Vilamateu. L'Andreu havia treballat per a ell com a xofer i home de confiança en una finca als afores de Castell d'Aro; ara, el preocupa que tornin a carregar, a l'Eduard, una mort que va tenir lloc ...

LIBROS RELACIONADOS

El Gran Libro De Las Rosas.pdf

Las Comunas. Alternativa A La Familia.pdf

El Cant De L´ocell.pdf

Cuerpo De Maestros. Educacion Fisica. Temario.pdf

Los Yogasutras De Patanjali.pdf

El Sacerdocio En El Plan De Salvación.pdf

El Nostre Nadal (Inclou Llibre + Cd).pdf

Comercio Internacional Y Paraísos Fiscales.pdf

Leningrado. Guía Turística.pdf

La Dislexia.pdf

Contra Los Zombis: Economia, Politica Y La Lucha Por Un Futuro Mejor.pdf