Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Orientacio Educativa PDF

ISBN
9788468100920
FECHA
none
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Orientacio Educativa.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,57 MB
Descubre el libro de Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Orientacio Educativa con inmaswan.es. Lea el PDF de Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Orientacio Educativa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Orientacio Educativa y otros libros de Vv.aa..
Inmaswan.es Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Orientacio Educativa Image
DESCRIPCIÓN
Editorial CEP es complau a presentar el temari per a l'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat d'Orientació Educativa.Abordar el desenvolupament d'aquest temari ha estat una tasca apassionant alhora que complexa, i això ens fa pensar que reuneix les mateixes característiques que la pròpia disciplina que sustenta el desenvolupament de les funcions d'Orientador.Al llarg del desenvolupament dels 68 temes que formen el temari veurem les diverses disciplines que nodreixen a la Orientació Educativa, i com totes són fonamentals per comprendre i entendre el treball que en el futur desenvoluparàs com a orientador en centres o equips de primària i secundària. Entre elles destaquem les següents: la Psicologia Evolutiva, Social, Clínica, així com la Sociologia, l'Antropologia, la Lingüística, etc.Esperem que amb la redacció d'aquests temes puguis enfrontar-te amb major facilitat al teu primer objectiu, que lògicament serà concloure amb èxit el procés selectiu d'aquesta especialitat. No obstant això, som una mica més ambiciosos, i desitgem que després d'aconseguir aquest primer objectiu, aquestes publicacions puguin servir-te d'ajuda en qualsevol dels moments que la teva feina ho precisi. Que no decaigui ni l'esforç, ni l'ànim!

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Temario Oposiciones Cos De Professors D´Ensenyament ...

Els professors de l'especialitat d'orientació educativa es dediquen, prioritàriament, als alumnes que presenten més dificultats en l'aprenentatge i, molt particularment, als que necessiten suports educatius específics per progressar en els aprenentatges i per participar en les activitats ordinàries del centre.

2019 - Cos de professors d'Ensenyament Secundari ...

El paper mediador del professor. Tema 5 Principis didàctics en el procés d'ensenyament i aprenentatge. Aprenentatge significatiu. El paper de les capacitats i coneixements previs. La personalització dels processos d'ensenyament-aprenentatge. Tema 6 El desenvolupament en l'edat d'educació infantil (I): desenvolupament social, motor, afectiu.

LIBROS RELACIONADOS

Entre Amigos 3. Curso De Español Para Niños.pdf

Los Siete Libros De La Diana.pdf

Viaje Por España (Facsimil).pdf

Un Antiguo Amor.pdf

Ibero-americana Pragensia. Anuario Del Centro De Estudios Ibero-americanos De La Universidad Carolina De Praga. [Univerzita Karlova. Stredisko Ibero-americkych Studii].[año I (1967) Al Año Ix (1975), Ambos Inclusive].pdf

Temps Groc.pdf

Cuestiones En Torno Al Trabajo Social.pdf

Informe Del Excmo. Sr. D. Laureano Lopez Rodo Sobre El Iii Plan De Desarrollo Económico Y Social, Al Cumplirse El Primer Año De Su Ejecución.pdf

Nuevo Plan General De Contabilidad Y De Pymes (4ª Ed.): Reales De Cretos 1514/2007 Y 1515/2007, De 16 De Noviembre.pdf

La Ñ Sueña (Letras De Cuento).pdf

Explorando El Cerebro Musical: Musicoterapia, Musica Y Neurociencias.pdf

Manual De Riego Para Agricultores. Modulo 3. Riego Por Aspersion. Manual Y Ejercicios.pdf

Una Sociologia De La Globalizacion.pdf

Ciencias Sociales Geografia E Historia Andalucia 4º Eso Conecta 2.0 2012.pdf

Les Desamortitzacions A Les Comarques Meridionals Del Principat.pdf

Boda En El Infierno.pdf

Adios, Madrid....pdf

Cómo Conocer Usted Mismo Su Cociente De Inteligencia.pdf

Els Marges Nº 75 (Hivern 2005).pdf