Retalls PDF

ISBN
9788498674194
FECHA
2009
AUTOR(A)
Jaume Rotes
NOMBRE DEL ARCHIVO
Retalls.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,34 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Retalls en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Retalls en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Retalls en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Retalls Image
DESCRIPCIÓN
A finals de 2007, el doctor Jaume Rotés, metge reumatòleg, va picar a la porta de RBA amb una carpeta blava sota el braç. Eren uns quants, a la casa, que el coneixien. Alguns n havien estat fins i tot pacients. Afable, murri, altíssim i elegant a l estil gentelman farmer, ens va demanar amb una gran modèstia que llegíssim els papers que ens deixava, als quals havia posat per títol Retalls, per si crèiem que eren publicables. Doncs bé, un cop llegits, aquests Retalls van resultar ser d un gran interès. No ben bé unes memòries, tampoc un conjunt de narracions a l ús, eren més aviat un seguit d escenes, d estampes que configuren l educació sentimental d un home al llarg de totes les seves etapes vitals. L original tenia un to certament crepuscular,però la seva escriptura irònica i amb un punt de saludable ingenuïtat proporcionaven al lector una sensació reconfortant, la de ser copartícip d una vida viscuda amb plenitud i intensitat. Breu: la seva proximitat es podia ficar qualsevol lector a la butxaca. Així li ho vam comunicar i vam posar en marxa el procés d edició. Malauradament, el doctor Rotés no va poder veure publicat el seu llibre perquè va morir a començaments de 2008, setmanes després d haver-lo conegut. La mestra Mariona Ferran, antiga pacient seva, ha tingut cura del text i l ha corregit, i l escriptora Teresa Pàmies, balaguerina com ell, ha acceptat d escriure n el pròleg. El publiquem, finalment, un any just després de la seva mort.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Retallo - significado de retallo diccionario

tota mena de teixits, sedes, llanes, brodats, gases, fantasies, polièsters, cotons, folres, entreteles, un gran assortiment per a indumentària de cors, agrupacions folklòriques, una àmplia varietat per a grups de carnaval, novetats en decoració i cortinatge.

RETALLS : Agapea Libros Urgentes

PEOPLE: Baby Boomers and We've Earned Every Beautiful Wrinkle and Age Spot We Have!

LIBROS RELACIONADOS

La Casa De Las Sombras (Dreamhouse).pdf

Nefrologia Pediatrica (3ª Ed.).pdf

El Movimiento Obrero En Novelda (Alicante) A Través De Francisco Alted Palomares (1891-1967).pdf

Las Tres Vidas De Adelaida Luzon.pdf

Calidad Y Seguridad En El Laboratorio.pdf

Tecnicas Para Hacer Tapices.pdf

Dibujo Publicitario.pdf

Yo Coloreo Con El Perro Narciso.pdf

Anàlisi De La Creació Artística Des D Una Perspectiva Sistèmica.pdf

El Corazon De Todo Lo Existente: La Historia Jamas Contada De Nube Roja.pdf

Tajo: La Sabiduría Del Agua.pdf

La ÚLtima Víctima De Franco. Relato Testimonial (España, 1923-1980).pdf

Musica Callada - Montserrat Maristany.pdf

Interiores Mexicanos: Actualidad Y Vanguardia.pdf

Cuerpo Tecnico De Hacienda: Agencia Estatal De La Administracion Tributaria: Derecho Financiero Y Tributario Español: Parte Especial: Temario (Vol. Iii).pdf