Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) PDF

ISBN
9788427303195
FECHA
1990
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,76 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Historia De Mallorca (Vol. I) (2ª Ed.) Image
DESCRIPCIÓN
Aquesta Història de Mallorca és fruit d'un minuciós i profund treball d'equip, duit a terme pels següents especialistes: Jaume Alzina, Llicenciat en Història i professor agregat d'Institut. Camil·la Blanes, Llicenciada en Història. Pere Fiol, Llicenciat en Història Aina Le-Senne, Llicenciada en Història. Antoni Limongi, Llicenciat en Història. Antoni Vidal, Llicenciat en Història. El present treball ofereix per primera vegada, més enllà del simple compendi o de l'aplec de monografies, una visió completa de la història de la nostra illa en tots els aspectes, explicada d'acord amb una metodologia coherent i relacionada amb els esdeveniments que es produeixen a nivell continental. El rigor científic va unit a la claredat d'exposició, i aquestes dues qualitats fan que l'obra que presentam sigui un instrument imprescindible, tant per als estudiosos com per tot aquell que vulgui adquirir un coneixement global i objectiu de la història de Mallorca. El tom I, precedit d'una introducció geogràfica a cura de Magdalena Seguí (Llicenciada en Geografia), conté els següents períodes: Prehistòria i època de dominació romana fins al segle VII, per Antoni Limongí. Època de dominació Islàmica fins a Jaume I, per Antoni Vidal. De Jaume II fins al final del regne privatiu, la història de l'església i les manifestacions culturals de l'Edat Mitjana, per Pere Fiol. El segle XV i l'art de Mallorca medieval, per Aina Le-Senne.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

historia de mallorca 1.wmv - YouTube

Vol. II. De Pampaneira a Laroles y de Huéneja a La Peza ... (2ª ed.) Francisco Siles ... Diego Caro Cancela recupera la trágica historia del grupo de campesinos maltratados por las fuerzas del orden tras una fallida huelga general en 1903 y la campaña de prensa que se orquestó en pos de su liberación.

Historia de la vida religiosa. Vol. I: Desde los orígenes ...

Página que presenta los registros bibliográficos que hay en Dialnet correspondientes a publicaciones de Valeriano Bozal Fernández (no es una página exhaustiva de la obra del autor)

LIBROS RELACIONADOS

Mis Recuerdos. Tomo Ll.pdf

Panoramas De La Geografia Universal. 4 Las Antillas.pdf

Notas De Derecho Financiero I: Introducción Y Parte General.pdf

Quadern Matematiques 5º Primaria Casa Saber Ed 2009 Baleares Catala.pdf

Libro De Las Heredades Y Censos De La Catedral De Avila: 1386-142 0.pdf

La Guerra Gran, 1793-1795.pdf

Policia Local De La Comunitat Valenciana. Pruebas Fisicas.pdf

El Abogado Popular Iii.pdf

Claves De La Reforma Laboral.pdf

Miguel Fisac, ¿Desconocido?.pdf

Aprender Contenidos, Desarrollar Capacidades.pdf

Los Colosos Del Cine. Roman Polanski.pdf