La Cuina Del Delta De L Ebre PDF

ISBN
9788415221418
FECHA
2012
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Cuina Del Delta De L Ebre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,46 MB
Descubre el libro de La Cuina Del Delta De L Ebre con inmaswan.es. Lea el PDF de La Cuina Del Delta De L Ebre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Cuina Del Delta De L Ebre y otros libros de Vv.aa..
Inmaswan.es La Cuina Del Delta De L Ebre Image
DESCRIPCIÓN
La cuina del Delta de l’Ebre no és només un receptari dels plats elaborats encadascuna de les cases de les autores, totes elles membres de l’AssociacióLocal de la Dona de la Cava, sinó que és un recull d’alguns dels plats queamb petites variacions i formes es cuinen en tot l’àmbit territorial delDelta.Tanmateix, aquest treball tan meritori pretén anar més enllà i retratar,alhora, un temps i un lloc concret. Com és sabut, la cuina no s’associaúnicament a uns ingredients —en el cas que ens ocupa abundants,diversos i excel·lents— barrejats i elaborats amb més o menys encert, sinóque, com deia Josep Pla, és “el paisatge posat a la cassola”; i el paisatge a lavegada esdevé una amalgama de factors naturals modelats i transformatsper l’acció dels pobles. Cadascun dels ingredients emprats té darrere unsistema de producció o de recol·lecció, una manera de fer, unes vivènciescomunes, una història de la gent, de la societat on es produeix. D’aquestamanera, el patrimoni gastronòmic constitueix un dels indicadorsidentitaris més precisos de les col·lectivitats.Et convidem, doncs, a iniciar un viatge culinari per una terra tanextraordinària com sovint oblidada.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Cuina del Delta - Turisme Delta de l'Ebre

LA CUINA DEL DELTA DE L'EBRE La cuina del Delta de l'Ebre no és només un receptari dels plats elaborats en cadascuna de les cases de les autores, totes elles membres de l'Associació Local de la Dona de la Cava, sinó que és un recull d'alguns dels plats que amb petites variacions i formes es cuinen en tot l'àmbit territorial del Delta.

La cuina dels arrossos del Delta de l'Ebre - -5% en libros ...

Rossejat del delta de l'Ebre Mariona Villavieja . Ingredients. 240 g d'arròs; ... Per això t'animem a subscriure't a CUINA , si és que encara no ho has fet. Volem créixer i volem fer-ho amb tu. Subscriu-t'hi. En vols més? Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família.

LIBROS RELACIONADOS

Les Quatre Estacions.pdf

Cuentos Sobre Alicante Y Albatera.pdf

La Pasión Del Amor.pdf

Mystic River.pdf

Shalom, Miriam: Simples Apunts Per A La Mes Dona De Les Dones.pdf

Introducción A Unix.pdf

Sembrarse....pdf

Los Vagabundos No Mueren.pdf

L Orient Mitja En El Punt De Mira.pdf

Cal Saber Encaixar.pdf

El Maestro De Soledades..pdf

Antologia Critica Del Cuento Hispanoamericano Del Siglo Xx (T.2).pdf