Dret A Decidir. Estacio Concert PDF

ISBN
9788492437856
FECHA
2010
AUTOR(A)
Francesc Homs
NOMBRE DEL ARCHIVO
Dret A Decidir. Estacio Concert.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,65 MB
El libro Dret A Decidir. Estacio Concert en formato PDF. El libro Dret A Decidir. Estacio Concert en formato MOBI. El libro Dret A Decidir. Estacio Concert en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Homs. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Dret A Decidir. Estacio Concert Image
DESCRIPCIÓN
Què vol dir el dret a decidir? És un eslògan o pot tenir un itinerari pràctic? Catalunya té dret a decidir? I com el pot exercir? Totes aquestes preguntes i moltes més, troben resposta en aquest llibre. Amb la qüestió del finançament com a fil conductor, és el primer assaig seriós que converteix la consigna «som una nació, nosaltres decidim» en un projecte realitzable. El llibre dóna claus sobre com el somni es pot fer realitat.El seu autor, el diputat Francesc Homs, assumeix l’autocrítica imprescindible que s’exigeix abans d’encetar un nou camí, documenta amb precisió els fets més recents, denuncia la teranyina que el dret espanyol i el mal ús de la democràcia han teixit sobre la llibertat del nostre poble, i també fa propostes teòriques i pràctiques sobre el dret a decidir.Fet des de l’experiència que dóna haver viscut la primera línia política d’aquests darrers deu anys, el llibre és alhora una proposta tan ambiciosa com antipopulista, aborda de cara la gran dificultat que tenim els catalans per entendre què és el poder i com funciona, quines són les nostres fortaleses i quines han estat les nostres debilitats de sempre. Prescindint dels debats estètics i de les modes, teniu a les mans una veritable guia sobre el dret a decidir, una eina de lluita, de compromís i de construcció nacional.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Gimansio cerrado: ¿Tengo que pagar la cuota?

Contingut. La llei estableix que "el poble de Catalunya és un subjecte polític sobirà i com a tal exerceix el dret a decidir lliure i democràticament, la seva condició política" i que "el Parlament de Catalunya actua com a representant de la sobirania del poble de Catalunya".. La llei argumenta que és el resultat del mandat sorgit de les eleccions del setembre de 2015 i del trencament ...

Opinión: Democracia y derecho a decidir | EL PAÍS Semanal

Sesenta artistas cantarán por el derecho a decidir REDACCIÓN el 30/05/2013 El Concert per la Llibertat. 2014: Fem-ho possible (Concierto por la Libertad. 2014: Hagámoslo posible), que se realizará el 29 de junio en el Camp Nou de Barcelona, contará entre otros muchos alicientes con el retorno de Lluís Llach y la presencia de unos sesenta artistas.

LIBROS RELACIONADOS

La Cocina De Mercado.pdf

Tecnologia De Los Productos Del Mar.pdf

141 Obres Mestres De La Cuina Universal.pdf

Pido Para Ti Una Vejez Tranquila.pdf

Ricos Y Famosos En Nambula.pdf

¡Mira!.pdf

Matematicas 6: Cuaderno 2 (6º Educacion Primaria, Tercer Ciclo) ( Deja Huella, Cuaderno Complementario)(ed.2006).pdf

Rin-tin-tin.pdf

Real English 1º Eso (Workbook + Language Builder) (Ed. Catalan).pdf

Investigacion En Animacion Sociocultural.pdf

Teoria De L Optimitat: Una Introduccio Aplicada Al Catala De Les Illes Bal.pdf