Estic Creixent! PDF

ISBN
9788426134295
FECHA
2005
AUTOR(A)
Aliki Brandenberg
NOMBRE DEL ARCHIVO
Estic Creixent!.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,97 MB
El libro Estic Creixent! en formato PDF. El libro Estic Creixent! en formato MOBI. El libro Estic Creixent! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aliki Brandenberg. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Estic Creixent! Image
DESCRIPCIÓN
Quan un nen està creixent la roba se li fa petita. Mirant les fotos des que va néixer es veu com ha anat creixent i creixent, i com les seves faccions han anant modificant-se,i els braços, les cames i tot el cos s’han anat allargant. Per dintre els seus organismes, ossos, músculs, cervell, pulmons, cor i estómac, també han crescut, mentre la pell que embolica el seu cos ha seguit adaptant-se als seu creixement. La majoria de la gent creix fins a arribar a certa edat, però hi ha parts del cos que mai deixen de créixer: el pèl, les ungles… No tot els nens creixen al mateix temps. Alguns creixen fent una estirada. Tothom creix a la seva manera! A partir de 5 anys. Un llibre que explica als més petits, amb paraules senzilles, com i perquè creixem. De la mateixa autora: Com es fa un llibre, Comunicació, La llet. De la vaca a l’envàs, Els dinosaures són diferents, Els fòssils ens parlen del passat, Modals, Mòmies d'Egipte, La meva visita als dinosaures, Oh, música!, Una festa medieval.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dispositivos compatibles con Rakuten TV - Ayuda de Rakuten TV

No han calgut veles e vents per fer bullir la mar de la poesia catalana com una cassola en forn.La crida de l'Ara.cat era compromesa: busquem els millors versos de la poesia catalana. Les propostes dels lectors van recórrer, fins i tot més que a la música, als poetes del cànon català que es reciten a les escoles.

Presentamos el Echo Studio - Altavoz inteligente con ...

Hoy, Google rinde homenaje a alguien que está presente en todas los clases de física y química del mundo. Se cumplen 182 años del nacimiento de Dmitri Mendeléyev, el químico ruso que creó ...

LIBROS RELACIONADOS

Amor Friki.pdf

Asturias (Guia Viva).pdf

Reglas De Catalogacion.pdf

La Noche De Los Piratas: Un Pop-up De Aventuras.pdf

Ciencias Sociales, Zenit (2º Eso, Castilla Y Leon).pdf

Tecnicos Y Gestion Generalitat Valenciana. Temario (Vol. 2): Mate Rias Comunes..pdf

En El Norte Hay Un Mar Que Es Mas Alto Que El Cielo.pdf

Guía Para Orientarse En El Laberinto Vasco.pdf

La Cuestion Social (Facsimil).pdf

El Amor Del Rey.pdf

Le Crac Des Chevaliers. Guide Touristique Et Archéologique.pdf

La Porta India.pdf

De La Misma Substancia Que Los Sueños.pdf