Llengües Globals, Llengües Locals PDF

ISBN
9788476606643
FECHA
2001
AUTOR(A)
Toni Molla
NOMBRE DEL ARCHIVO
Llengües Globals, Llengües Locals.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,84 MB
Descubre el libro de Llengües Globals, Llengües Locals con inmaswan.es. Lea el PDF de Llengües Globals, Llengües Locals en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llengües Globals, Llengües Locals y otros libros de Toni Molla.
Inmaswan.es Llengües Globals, Llengües Locals Image
DESCRIPCIÓN
Com sabem, el mercat –i el mercat lingüístic n’és una varietat– no és capaç d’atendre les necessitats culturals de totes les comunitats lingüístiques, sinó que, per contra, crea i subratlla diferències. La política –la intervenció estatal, en primer lloc– es presenta com el mecanisme corrector de les dissimetries entre els mercats lingüístics i els espais culturals. La globalització, la cultura audiovisual, l’economia i el fenomen d’Internet són algunes de les qüestions que es tracten en aquesta obra. Llengües globals, llengües locals recull les últimes ponències de les Jornades de Sociolingüística d’Alcoi. Tanquem, així, la sèrie «Lectures de sociolingüística», un projecte dirigit i editat per Toni Mollà que ha repassat en quatre volums els macrofactors de la política lingüística en la societat actual i les seues conseqüències sobre les comunitats lingüístiques tradicionals.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Toni Mollà — Wikipédia

Sinopsis de: "Llengües globals, llengües locals" Com sabem, el mercat i el mercat lingüístic n'és una varietat no és capaç d'atendre les necessitats culturals de totes les comunitats lingüístiques, sinó que, per contra, crea i subratlla diferències.

Llengües globals, llengües locals - ANTONI MOLLA ORTS ...

el regne de la utopia, les llengües que trobem en un territori se situessin al mateix nivell funcional, potser si" (línies 1-2) o com el cas de: "D'un poquet global: papers i estabilitat" (linea 23). A més, quan realitza les interrogacions retòriques també es un símbol de col·loquialisme.

LIBROS RELACIONADOS

Connecta Amb Catalunya (Polones).pdf

Nefertiti.pdf

El Petit Princep Viatja.pdf

No Hay Padres Perfectos.pdf

La Virtud En El Estrado. Visitas Juiciosas. Crítica Espiritual.pdf

Introducción A La Lingüística Actual.pdf

El Entierro De Mariano Escuder.pdf

Guia Del Modelismo Ferroviario (2ª Ed.).pdf

La Proteccion Legal Del Consumidor De Credito.pdf

Nacer Y Despues...: Aportes A La Psicologia Perinatal.pdf

A Simple Vista.pdf

¿Hacemos Limonada?.pdf

La Novena Hora.pdf