El Gran Llibre Dels Cognoms Catalans PDF

ISBN
9788429756661
FECHA
2005
AUTOR(A)
Josep M. Albaiges
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Gran Llibre Dels Cognoms Catalans.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,33 MB
Descubre el libro de El Gran Llibre Dels Cognoms Catalans con inmaswan.es. Lea el PDF de El Gran Llibre Dels Cognoms Catalans en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Gran Llibre Dels Cognoms Catalans y otros libros de Josep M. Albaiges.
Inmaswan.es El Gran Llibre Dels Cognoms Catalans Image
DESCRIPCIÓN
Heu pensat mai en la gran càrrega de significació que tenen alguns cognoms com ara Lladre, Deulofeu o Guanyavents? Què ens volen dir?, què volien dir de les persones que els van portar per primer cop? Els co-noms o «segons noms» són una manera antiquíssima de localitzar i organitzar l'entorn, d'atribuir un tret diferencial als altres i als seus descendents. Els cognoms especificaven qui era qui a través d'una informació concreta, per exemple, l'origen, l'ofici, un tret físic (Ciceró significa 'cigró', per les berrugues que cobrien el rostre del senador i filòsof romà) o, molt més sovint, l'ascendència directa (Galilei, Johnson o González eren els fills de Galileo, John i Gonzalo). A Catalunya sorgeixen d'aquesta mateixa manera cognoms com Bosch, Roca, Riera, Pastor, Ferrer, Sagristà, Ramon o Ferrandis, fins a arribar als gairebé 200.000 que existeixen actualment.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Enciclopedia de cognoms catalans - surnames.org

el gran llibre dels cognoms catalans (albaigÈs, josep m.) (PULSAR EN LA IMAGEN PARA VER EL LIBRO)  Heu pensat mai en la gran càrrega de significació que tenen alguns cognoms com ara Lladre, Deulofeu o Guanyavents

"El gran llibre dels cognoms catalans" | La nit lletrada

EL GRAN LLIBRE DELS COGNOMS CATALANS de JOSEP M. ALBAIGES. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

Nada.pdf

El Caso De Wilhelm Lang.pdf

¡Desenfunda Forastero! Clasicos Perdidos Y Nuevas Joyas Del Western.pdf

Temario, Test Y Casos Practicos Personal De Oficios. Oposiciones Generales.pdf

Técnica De La Educación Física Ii.pdf

Ciencias De La Naturaleza (1º Eso) (1º Secundaria).pdf

Los Mejores Proverbios Chinos.pdf

Técnicode Administración General De Corporaciones Locales. Tema Rio General Vol. 2.pdf

Ley De La Jurisdiccion Social. Ley 36/2011, De 10 De Octubre (3ª Ed).pdf

Los Agotes.historia De Una Exclusión.pdf