El Repte De La Integracio PDF

ISBN
9788498240924
FECHA
2006
AUTOR(A)
Antoni Corominas
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Repte De La Integracio.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,23 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de El Repte De La Integracio en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de El Repte De La Integracio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Repte De La Integracio en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es El Repte De La Integracio Image
DESCRIPCIÓN
El creixement del fenomen migratori sembla inevitable amb l’actual desequilibri de qualitat de vida entre diferents territoris. La creació de guetos i la marginalitat sota la capa d’aparent assimi-lació demostren que no anem bé. Els trastorns o les alteracions de la personalitat que estan descrits de forma precisa per part de la psicologia i la psiquiatria podrien caracteritzar també determinades maneres de fer de grups socials o països, especialment quan topen amb altres cultures. Partint d’aquesta premissa i de l’anà-lisi del comportament individual de les persones en temes com ara la llengua o la religió, El repte de la integració reflexiona sobre alguns defectes o inèrcies malaltisses que podem tenir en tant que col·lectiu social en la recepció i acollida dels immigrants. Un punt de vista innovador que, des d’una perspectiva autocrítica i oberta pretén fer-nos avançar cap a una autèntica integració.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

13 Dinámicas de Integración Grupal para Jóvenes y Adultos ...

La religió ocupa un espai prominent a l'agenda política actual. Factors com els grans moviments migratoris a Europa, la crisi de l'Orient Mitjà, els atemptats de Nova York i els fonamentalismes han convertit la religió en objecte de polèmica. Catalunya -cada vegada més multicultural i plurireligiosa, i amb una creixent presència islàmica- n...

SEGLERS, À.: Musulmans a Catalunya, El repte de la ...

Por Iris Carceller. Maestra. Artículo publicado en el número 7, Abril 2017, de la revista en papel Los ojos de Hipatia "El concepto de educación inclusiva es más amplio que el de integración y parte de un supuesto distinto, porque está relacionado con la naturaleza misma de la educación regular y de la escuela común.

LIBROS RELACIONADOS

(Pe) El Tercer Home.pdf

Propuesta Didactica Tento+cartera (Educacion Infantil).pdf

Sociologia - Tots Els Colors De La Llengua - M.casas Y A.danes - En Catalan.pdf

Historia De La Arquitectura Cristiana.pdf

Famosa Durante 15 Minutos. Mis Años Con Andy Warhol.pdf

Produccion De Leche, Huevos Y Animales Para Vida.pdf

Cosas De Monstruos.pdf

Golfos, Gafes Y Gorrones.pdf

Coleccion X 108: Oleadas De Placer.pdf

Nueva Historia De La Psiquiatria.pdf

Super Mario Nº 19.pdf

Una Historia De Dios Como Hombre.pdf

Seres De Dos Mundos : Anfibios (Incluye Dvd).pdf

Selección De Comentarios Reales.pdf

Homo Mercari: El Hombre Como Producto.pdf

Apariciones De La Virgen Maria: Repercusiones En La Historia Y Pr Eparacion De Un Tiempo Por Venir.pdf